Film

Nu sitter jag o pratar med Lasse i mobilen. Försöker få den svenska undertexten på Robin hood - män i trikårer att fungera. Men det vill sig icke. Men men, det funkar även utan.

Försöker även leta upp min magasineringsräkning, den är puts väck. Inte bra. Den är ju ändå på 800 kr.. Vill gärna betala den nu, så det är gjort.

näe. nu ska jag fortsätta pilla med datorn.

Lasseliten

Snart ska jag till jobbet. Oooh så kul. jobbar till åtta ikväll, som tur är ska mamma hämta mig. Kan även meddela att den där pizzan va inte så dum. Bränd pizza med mjölk FTW. !

Hm. undrar om jag kan tigga till mig en massage av Nikola snart.. eller lasse. Min korsygg går i bitar snart.. :/




Lasseliten

Här får ni en liten bild på Lasseliten. Visst är han söt?! :)


Nä göra sig iordning och hålla tummarna för att de itne ska börja regna. För jag vet Inte var mina regnkläder är... not good.

Upandworking

Japp. dags för mig att börja blogga (igen). Har startat ett antal, men orkar aldrig med det,  men nu vet jag vad jag ska skriva om, så då går de förhoppningsvis bättre. :)
Denna blogg en kommer handla om mig, mitt jobb, mitt jobbsökande, mitt datorspelande, mitt lvlande i WoW, mitt blivande samboskap med Lasseliten( min söta pojkvän) och all annat smått o gott.

För att dra alla dom där rubrikerna på en o samma gång vad som hänt fram tills nu. Here it comes.
[Jag]
Flicka på 21 år. Boendes i Halmstad.
[Mitt Jobb]
Sitter i Kassan på Willys Eurostop. Timanställd.
[Mitt jobbsökande]
non existing. Orkar inte bråka med Ams just nu.


[Right now]
Hur du får en bränd pizza. Sätt på ugnen. Lägg in pizzan när ugnen är tillräckligt varm. Sätt dig o pilla med dina nya blogg, glöm bort pizzan.  Kom på pizzan när det gått för lång tid. Och Voilá, en bränd pizza.. Så. va var jag nu.. jo!

[Datorspelande]
Just nu sitter jag mest o pillar med min nya dator. Inga spel än så länge.
[Wowlvlande]
Just nu lvl 29. Kör lite battlegrounds och lvlar satan. Försöker lvla så fort som möjligt så jag kan vara me o raida med mitt gille Svea Ulvar. Server- Daggerspine. Name - Nocando
[Samboskap]
Japp, jag o min söta pojke ska flytta ihop första november. längtar ihjäl mig!


Nej, nu ska jag ta o äta min brända pizza.