Just fucking kill me...

image266
Jag igår innan bion


Sicken jäkla sjukdomsvecka. Ledig måndag, mådde prima, inringd till Flygstaden på tisd, började få liiite ont i halsen, jobbade även onsdagen på Flygstaden, fick migrän och fick ringa o be om o få börja jobba en timme senare, jobbade torsdag fredag på eurostop, hade lite ont i halsen, teater igår med mamma, skitkul!

Idag... vaknar av att jag helt plötsligt känner igen det DÄR halsontet, det DÄR som alltid kommer tillbaka, brukar oftast ha med allergi o göra, men jag har ju inte ätit något konstigt.. jue. och som vanligt så är de bara lite jobbigt på morgonen och eskalerar sedan över hela dagen, så just nu sitter jag med ett värkande svalg, näsan rinner, svullna körtlar, smått huvudvärk, hes röst och känns som om jag har feber, fast jag inte har de. Mår även lite smått illa pga att jag sväljer så mkt slem, och jag har tagit halstabletter och Bafucin ( som brukar vara det enda som hjälper ), och mår helrisigt. I vanliga fall hade jag vilat upp mig då jag jobbar på fredag (?) nästa gång egentligen. MEN.. dom ringde igår o bad mig jobba 8-14.15 imorgon  Oh happy day. Jävla  körtlar...


Lasse kom med glass nyss..   Känns lite lite bättre. Ska nog ta en panodil o en dusch. En kalldusch hade vart så jäkla skönt, är så himla varm i hela kroppen, men jag är sval i pannan säger Lasse. Aja. Känns som om jag kommer lägga mig tidigt ikväll iaf. Orkar inte koncentrera mig på ngt överhuvudtaget.



Aja lite bilder på Leo o Lasse kan ni iaf få innan jag tar min efterlängtade dusch:


Leo har inte riktigt förstått de där med att kampa om saker. Han vill helst ligga i knät.
och han ska bli en fullvuxen labrador.. som helst av allt ska ligga i knät.. ^^

image269
Slut på de roliga


Nu ska här duschas!

Boobieparty!

Det finns fördelar med att gå upp i vikt.. Köpte ny BH i lördags, drog med mamma för lite expertrådgivning.

Visade sig att jag har gått från 75A till 80B...

When did that happen?!

Och de är så jäkla bekvämt med en BH som passar. äntligen!


Men frågan är..


Vem bjöd in stor dallrig mage till boobieparty?
Va?!

HFAB...

.. Igen..

--> Av ngn jäkla anledning så postades inte detta igår, så ni får du nu istället... Dumma blogg.se <--

Sanna ringde mig kvart över nio i morse, hon hade blivit inringd, så de bidde inget POWER -pass idag för oss. Istället så simmade vi en timme. Sen skulle jag göra mina ärenden i stan, följde Sanna nääästan hela vägen hem, men vek av för att gå till HFAB.

Vi lyckades nämligen låsa oss ute igår.. Vi har ju bara två nycklar, och redan när vi flyttade in så snackade vi om o fixa en till som mamma o pappa kunde ha, men vi har aldrig fått den berömde tummen ur röven. Så igår blev vi 200kr fattigare när en väktare kom o öppnade för oss.

Så.. Idag bestämde jag mig för att gå inom Hfab o be dom fixa en till nyckel. Meeen när jag väl kom dit så visade det sig att eftersom jag inte står på kontraktet, så får jag inte beställa ny nyckel. Utan jag måste fixa en fullmakt från Lasse isåfall. Så det var bara till att lunka tillbaka till stan, fixa det och sen lunka tillbaka igen ( märk väl att jag tog bussen till stan, sen gick vi till Nautilus, simmade en timme, gick tillbaka till stan, sen gick till hfab, sen gick in tillbaka till stan igen, sen tillbaka till hfab för sista gången. pheeew). Fixade allt pappersjobb, så Lasse kan hämta ut den imorgon.

Sen köpte jag biljetter till "En ANNAN liten jävla show" som mamma o jag ska gå på, och bokade biljetterna till Magnus Betnérs show - Ingenting är heligt , andra raden.tjohoo. Sen såg jag även att After Dark kommer till stan i november, ska nog gå med mamma igen :) Förstår inte varför jag har fått Teaterdille. Men jag uppskattar teater på ett annat sätt känns de som :)



Sitter o har beslutsångest. Mina naglar sen förskräckliga ut. Dom har växt alldeles för mycket. Ful rand på dom nu där nageln lyser igenom. Men jag vill inte lägga mer pengar på naglarna just nu, vill spara pengarna till mina mindre lyckade månader som kommer nu framöver. Så dom SKA ju av. Men... kommer kännas så tomt, fast å andra sidan så kommer jag kunna plocka upp småsaker mkt lättare, och jag slipper träffa tre tangenter på samma gång när jag skriver detta ( ni ska bara veta hur mkt jag får gå tillbaka o radera för jag får in för mkt bokstäver). och .. JAG KAN ÄNTLIGEN BOWLA IGEN! :D hehe. På ett sätt vill jag dock att dom ska trilla av av sigsjälv, för det känns som ett hugg i hjärtat o plocka bort dom.. dom är ju så fiiinaaaa.. *bölar*

Aja, vi får la se vad som händer


See ya

My blogs..

...Eh ja, som rubriken säger..
Tänkte skriva ner mina bloggar som jag besöker varje dag:

Först ut :
Äm -
http://butterflie.blogg.se/
Som jag känt ett tag ( via lunar,men varårår? )

Emelie - http://emelieohlsson.blogg.se/
Om Saknad, handlar om Emelie och hennes liv sedan hon var med i tsunamikatastrofen, där hon även förlorade sin ena lillasyster.

Marielle
- http://skinheadxbarbiedoll.blogg.se/
En blogg jag läst ett tag, halkade in där genom Emelies Blogg. Marielle skriver väldigt bra och det är kul att läsa om henne. Dock så är hon väldigt provocerande enligt vissa. Själv tycker jag att hon är en cool brutta.

Anette - http://blogg.expressen.se/cabincrew/
Livet som en flygvärdinna. Mkt läsvärd blogg som nyligen kom ut i bokform. Tycker personligen att Anette är en frisk fläkt när man är på dåligt humör, jag sitter alltid o småskrattar när jag läser allt hon är med om. Härligt att ha en sådan humor fast man passerat 40 och har barn :D

NoScarlett - http://noscarlett.tjejsajten.se/
Jag vet faktiskt vad fjejen heter, men jag tror aldrig att hon har skrivit ut det. Men hon bodde förr på Vallås ( samma ställe som jag) och hennes bröder gick på mitt dagis, vilket hon säkert också gjorde, men då jag inte är helt säker, så säger jag inget :p

Rally-Sally och Kajsa-kavat - http://italienskvinthunds.blogg.se/
Mina favorit italienare! Om jag någongång skaffar mig en liten IGtvalp, så tänker jag se till att det är en lite miniSally!

Debbie McGee - http://debbiemcgee.blogg.se/
Kul att läsa och mkt updateringar när hon jobbar. Via henne har jag även halkat in på HolyHellesblogg ( http://holyhelle.blogg.se/ ). Dessa läser jag titt som tätt för att få mig ett skratt.

och på sistone har jag även börjat läsa:

Stina- Lee - http://stinalee.blogg.se/
En av toppbloggarna, men kul o läsa, hon har ju inte bara mode o smink. Thank god.



Mina RIP Bloggar ( som bara *POFF* Försvunnit)
Crazypill
Taxisnack
Kiddo




Och sist, men inte minst, ha aldrig fördomar ( inte ens mot SkinheadxBarbiedoll ), det finns ju saker under ytan som ni inte ser.



Känns som om...

.. Jag har gått igenom en centrifug, baklänges.


Vi va ute igår, Fredrik kom hit från Malmö, och några  av Bond-grabbarna hade precis kommit hem från Prag ( dom jävlarna) och det var Linas sista helg i Halmstad.

Jag fick i mig två lakritsvodka, gott gott och sen lurade Lina i mig lite Sambucca..

Notera:
Madde dricker mkt sällan sprit.


Den där sambuccan gjorde att jag tappade känseln i halsen ^^ Fick inte i mig en hel shot heller, bra de kanske. ^^


Men fasen va kul vi hade!

och det var jättekul o äntligen få träffa Lina, Johans tjej, vi har lyckats gå om v arandra rätt länge nu,  men nu så!
Helt underbar tjej, synd bara att hon numera pluggar i Borås ^^
Så det var som sagt hennes sista helg i Halmstad, Just my luck..

Sara o hennes tjejer gick inte av för hackor heller, stackars Emma fick ju skickas hem i taxi ^^
Har nog inte skrattat så mkt på länge :)


Om ni undrar varför ingenting är sammanhängande, så är de för att vi kom hem runt halv tre, och jag gick upp halv elva. Är så sjuukt trött. 

o jag har en godispåsedejt.

See ya!

Glömde ju o berätta..

.. om Power - passet jag o Sanna va på igår.

Power är ju samma sak som Pump, och för ett par år sedan ( jag gick i skolan då, då inser ni hur längesedan de va) så gick jag och Sanna ganska regelbundet, vi hade hyffsat höga vikter och va förbaskat vältränade..

Sanna är fortfarande vältränat, själv har man förvandlats till en Hösäck.

Iaf, så gick de ju bra att ta fram vikter osv, vi bestämde oss för att INTE Kalla oss nybörjare ( alltså inte räcka upp handen när instruktören frågar), vi kan ju redan allt.
Men det roliga va att när instruktören sa minimivikterna, så la hon ihop det hela tiden, så hon sa tex. 5 kg minst. Då menade hon 2,5 kg på varje sida. När vi gick på Träningskompaniet så menade dom 10 kg totalt om dom sa minst fem kg. Så det blev lite kortslutningar i huvudet. Lyckades ganska bra, förutom på rygg. Där var det minst 5 kg, sure tänkte jag och la på 5 +1,25, för jag tänkte att jag är ju ganska stark  i ryggen ändå. Alltså blev det totalt 12,5 kg.
Grattis Madeleine för din idioti.

Jag klarade av det dock, men jävlar va stel jag är i ryggen idag, och handlederna fick sig en törn dom med, är ganska mkt lyft och liknande när man kör rygg. Nästa gång  så ska jag TÄNKA EFTER när hon säger vikterna, och ta 2,5+1,25 istället på varje sidan, det var ju det jag va ute efter från början.

När jag tänker efter, så la jag nog på för mkt även på bröst. Inte bra att vara så korkad som jag är .. ^^
Minns hur bröstet skakade som saatan när vi körde triceps direkt efteråt.


Madde har träningsvärk.
I triceps,  bröst, rumpa, lår, rygg och ... ajj..



När kör vi Power nästa gång Sanna? ;)


See ya!

Ibland är de bra..

.. att bli sur o arg.

Ringde ju till HFAB som sagt, och VOILÁ! Vi har numera fått upp duschväggen och tvättmaskinen kommer förhoppningsvis när som helst :D

Jag brukar aldrig ringa o klaga sådär, speciellt inte efter så "kort tid" ( mitten på juli beställde vi den), men när dom inte kan laga torktumlarna nere i tvättrummen, och man inte får sin tvättpelare när man beställt den, då känns de som om man får klaga lite. För de är inte speciellt kul att samla ihop all tvätt, sortera den och sen gå ner för fyra trappor, runt hela lägenhetskomplexet (Maratonvägen 36 ser ut som ett stort L, vi bor längst upp, längst ut i botten på L:et, och tvättrummet finns på bottenvåningen längst upp på L:et, och man kan inte gå inomhus hela vägen, man måste gå ut), ladda två tvättmaskiner, gå ner efter en o en halv timme( med mer tvätt), upptäcka att torktumlaren är sönder, gå upp med massa blöt tvätt, och sen försöka få  plats med tvätten i lägenheten.

Såhär såg det ut i måndags innan jag tvättade
(f'låt för dålig bild)
image264
Fyra stycken fulla tvättkorgar.
Jag kunde tvätta en då, får inte plats med mer i lägenheten.




Måste visa en bild på den übergoa maten som Lasse lagade igår:
image265
Lövbiff med klyftpotatis,svamp,gurka och bearnaisesås

GOOOOOOTTTT.




Näe, dags o hitta på annat .

See ya!



Jag hatar ...

.. HFAB över allt annat just nu..

Hur svårt är det att byta ut en torktumlare? Eller att hålla dom i fungerande skick?! Jag har anmält veckotvättstorktumlaren 2-3 ggr, den är fortfarande sönder, och det är inte bara jag som har anmält, det vet jag.
Idag gick jag ner för att äntligen bli av med våran mastodonthög med tvätt, kommer ner bara för att upptäcka att torktumlaren på måndadstvätten är pajj den med. You got to be kidding me.

Ringa o felanmäla, be dom koppla mig till dom som har hand om fonderna, för att be dom att skynda på våran fucking jävla tvättpelare som vi beställde i mitten på juli och betalade i augusti. Detta är inte hållbart längre. Det finns fem uppgångar på Maratonvägen 36, varje uppgång har fyra våningar och tre stycken lägenheter på varje plan. Alltså 4*3=12*5= 60... 60 st lägenheter som delar på EN fungerande tvättstuga med torktumlare, eftersom den andra bara har tvättmaskiner och icke fungerande torktumlare. Varje dag finns det två månadstvättar (8-14 eller 14-20) och tre stycken veckotvättar (8-12, 12-16, 16-20), alltså fem stycken tvättider per dag. Det tar alltså 12 dagar om alla lägenheter skulle behöva tvätta och tar en tvättid var.
I verkligheten så har förstås många egna tvättpelare i lägenheten, en sådan som vi beställt, men det är ändå inte hållbart att det bara ska finnas fem tvättider per dag att kunna boka.

Vi har minst 3 handdukstvättar, en eller två tvättar med sängkläder, och just nu håller jag på o hänger upp underklädestvätten.
Idag hade jag en tvättid på sex timmar, men kunde bara använda 4, för jag har inte plats för mer i lägenheten. Hade det funnit tvättstuga så hade jag kunnat ta iaf en handdukstvätt och blivit av  med lite, men ne det går ju inte för sig att torktumlarna ska fungera.


Funderar allvarligt på att skriva en insändare till Hallandsposten, för om dom nu väntar med att byta ut tvättmaskiner, eller att fixa läckande fogar som ger fuktfläckar i lägenheterna tills renoveringen av maratonvägen, som för övrigt vart på G i sisådär tre år nu, då ska dom fanemej kunna stå för det med.

Sometimes..

.. my dark time just never seems to end..

image263

Snoozel..

.. är en bra uppfinning..
.. när man kommer ihåg att ställa en ny tid..


Ställde klockan på 7.00.. Vaknade 7.00, tänkte att jag skulle vila ögonen lite, vaknade 7.54 igen.
Ska möta Mikaela i stan kl 9 för o fixa naglarna..
Madde flög upp ur sängen.

Ska skriva ner allt som ska köpas, och försöka fixa badrumslampan, glaskupan har på ngt vänster fasnat, så varken jag eller Lasse får bort den. Faaeen. Så Jefla bra tajming äre med.
Och inte gjorde vi allt vi borde gjort igår heller. Vi hade en liten latekväll, fast vi släpade upp de stora obäket till bord som vi köpt(e för typ ett halvårsedan av Lasses arbetskamrat).


Ne, nu äre dags för mig att göra mig iordning o sen ta bussen ner till stan, ska ju köpa vin och massa annat som vi inte köpt än..

Ta ta!

See ya!



ps. Ni har inte missat att jag fyller 22 idag va? ds.
ps. Ja, dags för er att kommentera lite tycker jag, ett grattis är la inte så jobbigt o skriva ner? ds.


För det är ingen vanlig dag...



.. För det är Madeleines födelsedag, hurra hurra hurra!

22 freaking years!

image262

Bild tagen i motljus o jag ser ut som ett freak, men hey, det är den nyaste!

EN dag kvar...

.. tills jag blir ännu äldre!

Tur att man är Jungfru och åldras med behag, vilket jag gör rätt bra :) Rätt kul dock att Percy ( som fyllde år igår GRATTIS!)  har värsta åldersnojjan, och hon är jungfru hon med!
Sen så är Jungfrur pedantiska, vilket jag verkligen INTE är ( alla som känner mig vet), medans Percy faktiskt är hyffsat pedantiskt med städning och så. Hehe


Mkt mkt ska göras idag, så vi slipper göra allt imorgon, tänkte göra klart så mkt att det bara behövs göras mat imorgon, dammsuga lite snabbt på ställen som hunnit bli smutsiga ( typ kök) och putsa upp lite på toaletten.
Vet inte om jag ska duka idag eller imorgon dock, hm. blir nog imorgon, för jag tänkte ta o fota lite när jag städat så ni får se hur fint det är, saknar dock TV-bänken och huvudgaveln till sängen, och sen ska dom ju måla om lite, och hyllor ska upp i lilla rummet, och vi ska hämta ett bord ( idag?), så de är lite småfix innan lägenheten blir HELT klar, men men, det tar vi senare.

Att göra idag:
* Tvätta fönster
* Plocka iordning, sätta in böcker i hyllorna, sätta in kvarvarande kartonger i garderoberna osv.
* Städa  - dammtorka, dammsuga etc etc
* Diska
* Göra pajdegen ( Blir när Lasse kommit hem)
* och saker jag för tillfället ignorerar ^^



Dagen börjar bra btw, lampan i badrummet är kaputt, så får ta o byta den.


Och faaasen va kul jag o Sanna hade igår ^^ Åkte till IKEA, fixade allt snabbt o lätt, sen in på Väla, käkade Bakad potatis med kyckling o sallad + Currydressig(jag), vitlöksdressing (Sanna). GOTT SOM FASEN!! Sen gick vi runt lite o köpte lite smågrejor och jag köpte lite gottis till Leo  :)

Näe, nu ska jag sätta fart... fast jag borde nog äta frukost först ^^


See ya!

Vi har vart så duktiga...

... så duktiga sååå!

Listan jag skrev igår:
Det som blev klart är i fetstil

10:00 - Uppstigning (vaknade strax innan nio när Lasse väckte mig, sen av väckarklockan 9.30, klev upp kl 10 ehem)
11:00- Träna med Sanna, simma en timme.   (simmade på i gott tempo )
12:30 - Äta lunch med Sanna i stan. (i verkligheten va klockan mer runt ett när vi kom till stan)
15:00 (?) - Hemma, dags att :   ( Va hemma runt fyra - fem, GICK hem från stan med Sanna cyklandes brevid)
  * Städa
  * Ringa IKEA ( cp telefonsystem, kom inte fram för att kunna kolla de jag skulle )
  * Skriva inköpslista för allt som ska handlas imorgon
  * Skriva inköpslista för allt som ska handlas på IKEA på tisdagen
( och Väla . tjohooo. du o jag Sanna, du o jag)
  * Tvätta fönster
  * Måla skåpsluckor (Lasses jobb)
  * Ringa o beställa tid för naglarna ( dom är FÖR långa nu )
  * Börja med pajdegen?

Gjorde även detta:
  * Plantera blommor  (tekniskt sett så gjorde mamma det)
  * Satt upp lampor och en spegel av två ( tekniskt sett så gjorde pappa det)



Imorgon blire upp med tuppen, sen lämna Lasse på morgonen, sen åka o köpa mer färg, hämta Sanna och sen köra till IKEA.  ( och Väla), så därför säger jag nu Natti natti!


Puss!

See ya!

Evolution of dance...

.. is the best YouTube EVER!




http://www.theevolutionofdance.com/

Tänkte bara meddela....

.. att det inte har hänt mkt alls i helgen.



4dagar kvar tills jag fyller år, tydligen är Sanna helnöjd med presenten jag ska få. Hm. undrar va hon nu har kokat ihop ^^  Idag bidde de städning och jag rev ut sisådär 6 st flyttlådor och rationaliserade litegranna, det blev 3 kvar, varav en är fylld med sängkläder o handdukar som vi inte ska ha kvar. Hittade massa saker jag saknat med, inte trodde jag att dom fanns i lägenheten. tjii fick jag :)  Och sen hittade vi en flyttlåda fylld med tvätt... som vi tydligen slängt ner i ett svagt ögonblick ( säkerligen när dom skulla börja måla här ). Hittade en tröja jag letat efter hela sommaren, trodde att den va stulenl. ehem. fast vi HAR faktiskt blivit av med kläder i tvättstugan, så den hade ju kunnat vara stulen :)
Men nu va den inte de som tur va.

Imorgon händer detta:

10:00 - Uppstigning (om jag inte går upp tidigare)
11:00- Träna med Sanna, simma en timme.   (appropå det, undrar om jag hunnit tvätta min bikini.. hm )
12:30 - Äta lunch med Sanna i stan.
15:00 (?) - Hemma, dags att :
  * Städa
  * Ringa IKEA ( hallåå, när kommer sänggaveln OCH tv-bänken in? )
  * Skriva inköpslista för allt som ska handlas imorgon
  * Skriva inköpslista för allt som ska handlas på IKEA på tisdagen ( och Väla . tjohooo. du o jag Sanna, du o jag)
  * Tvätta fönster
  * Måla skåpsluckor
  * Ringa o beställa tid för naglarna ( dom är FÖR långa nu )
  * Börja med pajdegen?
  * Säkert ngt annat som jag glömt bort.. hehe




Nej, nu ska jag ta o sovelisova.


See ya!




Gjorde de godaste av de godaste idag..

.. och antagligen de mest onyttiga med ^^


Listen to this: - > Sprutgrädda + chokladsås...

Mmmmm... gott gott..




Jag och Lasse har bestämt oss för att se på Magnus Betnérs nya show - Inget är heligt -  som kommer hit till Halmstad den 27 oktober. Och sen bestämde jag och mamma oss för att se - En ANNAN liten jävla show - den 29 september.. Underbart!

Allt på Halmstads Teater, kul kul kul!!!


En ANNAN liten jävla show -->
(Källa:
http://www.folkparkernasprogrambolag.se/index.php?option=content&task=view&id=150 )
Efter succén med "En liten jävla show" kommer nu uppföljaren "En ANNAN liten jävla show" med trams, dans, sång och comedy.
En annan liten jävla show med Anna-Lena Brundin, Ann Westin, Zeid Andersson och Yvonne Skattberg.
Gruppen har sedan man startade sitt samarbete hunnit med att producera de 2 succéshowerna ?En liten jävla Krogshow" och "En liten jävla Julshow" som körde för fulla hus runt om i landet.
En ANNAN liten jävla show är en helt ny och ohejdad föreställning i två akter fylld av värme, comedy, dans, sång och sketcher.
För er som missade deras show som sändes på SVT 2 i januari, har ni nu möjligheten att se kvartetten igen.
En ANNAN liten jävla show är för alla människor och roar garanterat flera generationer!

* "Dessa fyra måste vara den mest lysande kombinationen av kvinnliga underhållare som Sverige frambringat på länge" -
Sydsvenska Dagbladet
* "En garanterat lyckad utekväll" - DN
* ?En jävla rolig liten show?  - DN
* ?En glittrande kvinnokamp? - Aftonbladet
* ?Överraskar på ett skickligt vis? - Uppsala Nya Tidning

Inget är heligt -->  
(Källa: http://www.david.nu/magnus-betner-inget-ar-heligt_27)

Hade turen att få gå och se Inget är heligt med Magnus Betnér igår. Grymt roligt! Har inte sett honom tidigare på Parlamentet så för mig vad det helt nytt. Magnus måste vara Sveriges bästa komiker just nu. Alla skämt är bra, träffsäkra taskiga och alldeles, alldeles underbara. Var extra kul att notera alla killar som skruvade på sig när Magnus kom med faktan att alla killar/män surfar porr? :D

Ni som inte känner till Magnus humor så är det väldigt hård samhälls kritik blandat med mycket humor.

Under hela Inget är heligt så kritiserades:

  • Aftonbladet
  • Kvällspressen
  • Nasister
  • Alla som är gifta
  • Religion
  • Kristna
  • Ateister
  • Porr
  • Kvinno idealen
  • Zlatan
  • Konsumtions samhället
  • Och mycket, mycket, mycket mer?

Rekommenderar att ni går och ser Magnus om ni får chansen. Inbokade framträdanden finns på hans hemsida MagnusBetner.com.

P.S. Ställer Magnus upp i valet någon gång så kommer jag rösta på honom!





Nu ska jag hitta på annat.


See ya!



Hahaaaahaaahaa

Collie + Lhasa Apso = Collapso, a dog that folds up for easy transport

 Pekingese + Lhasa Apso = Peekasso, an abstract dog

  Labrador + Curly Coated Retriever = Lab Coat Retriever, the choice of research scientists

   Terrier + Bulldog = Terribull, a dog that makes awful mistakes

    Bull Terrier + Shih Tzu = Bullsh... Oh, never mind

Snörvel snörvel....

... När ska min förkylning ta sluuuut?!
Eller är det en förkylning? hm. kanske är allergi vem vet. Hmmm

Är sugen på varm choklad idag med, men jag orkar inte ställa mig o värma mjölk the old fashion way idag. Ni vet, med kastrull och visp.. och om man inte rör hela tiden så bränner den fast? Men de blir så förbaskat gott!

Idag har vi vart hemma hos Martin och Sandra, tittade på Fanastic Four - Rise of the silversurfer. Helt okej film. men ingen höjdare precis..



Snart fyller jag år... om en vecka, exakt. :D Yay me!

Men shit va mkt vi måste hinna med, och möblerna har FORTFARANDE inte kommit in på Ikea.. Paniiik blir till o åka ner på tisdag eller så, eller tidigt på onsdag. Hm.


Näe, jag är trött och nu ska jag sova, och innan jobbet imorgon (14,30-20,15) så ska jag hänga tvätt, städa iordning och göra massa annat o-kul ^^

See ya!


Sooooovaaaaaa...




Precis när jag stängt ögonen och lyckats somna, så ringde alarmet.. Kändes de som, i verkligheten så har jag fått hela sex timmars drömlös sömnt. Trött som fasen. Funderade lite på att ta en liten tupplur på sisådär en kvart när jag hade ätit frukost, men ne, då är jag bara ännu tröttare. Lasse ligger fortfarande o sover, han är ju ledig idag den lilla skiten.. ^^


Jag är trött.. jag ska jobba om 44 minuter... och sen ska jag hem o städa.. och sen tvätta massa kläder, mest handdukar som vi inte hann med förra gången.. Jag vill ha tvättmaskinen i lägenheten NU!
Att det ska ta dom 6 jävla veckor. okej att dom första tre var för att "hon som skickar ut fakturorna" var på semester, men ändå! Kunde dom inte informerat oss om det när vi ändå var där?! Nu har vi ju väntat o väntat... BLÄ..
Men nu har dom iaf mätt ut hur stor duschväggen ska vara. Gjorde dom förra veckan.. undrar när dom kommer o installerar...
Oh snälla gud i himmelen, säg inte att dom kommer rakt på min födelsedag... hoppas hoppas hoppas..


Ne.. strax: Jobbe

See ya!


Pics! Pics! Come see the pictures!

Farfar möter slyngel
aka
Sammi(snart10 år) möter Leo (6 (?) månader)



                 




Och såhär såg min kvällsfika ut, tillsammans med sötnos och "Kalle i chokladfabriken".

image260
image261






Imorgon:
Jobba 8-12:45 (Vaaad gör jag uppe nu?!)
Städa
Mysa
Tvätta (Ny tvättid)
Hem till Sandra och Martin o titta film




Blogga?
Får la se. tråk utan kommentarer jue!



Puss!
See ya!

Cleaning out my.. ehhh

... mobil?


Fick ett ryck igår och flyttade över massa bilder från mobilen till datorn, och imorse så raderade jag in och ut korgen på smsen. Nu håller vi tummarna för att min mobil slutar med sina cpryck.. !!



sweet, fick ett nytt tangentbord av Lasse idag, han höll på att bli galen av mitt knapprande.. Mitt förra tangentbord lät Ganska mkt.. ^^ Så nu har jag fått ett nytt, och han har skaffat sig ett likadant. Men det som är lite jobbigt är att det är lite laptop inspirerat, så man behöver inte trycka ner tangenterna speciellt mkt, vilket iofs är rätt bra. Men allt sitter tätt tätt tätt. Men de är snyggt o cleant, så det får väll ett plus av  mig ^^ Vänjer mig väl snart.


Nu ska vi vänta på att soppan ( egengjorda!!) blir klar.

Kommer nog upp lite bilder senare ikväll på  tangentbordet, och på Sammi och Leo som fick leka idag :D

See ya!

Bilder! Musik! Woohaa!

Linda Seppänen (gammal favvo från idol) har börjat göra lite bra musik, checka hennes myspace!
 -->
http://www.myspace.com/lindaseppanen <--
Till och med Lasse hajade till när jag satte igång denna musiken, Good Shit, Indeed!





Leo börjar bli stor nu, det fick mitt ansikte erfara när han klampade rakt på mungipan ( vassa klor aj aj) när vi busade.


En serie bilder från när jag vandrade från busshållplatsen hem till mamma o pappa. Jag hade tråkigt, lyssnade på musik och kände mig apdum som gick o fotade migsjälv ( gick och hoppades på att ingen såg mig).



Sammi fick syn på mig från långt håll, Sannas vovve är detta alltså, hon bor bara en lekplats och ett hus från mig!




Nu ska jag göra annat, typ.. söka jobb...


See ya!

Gimme gimme more.. ?



Britneys nya låtar, inga videos, men men:






Va tror ni om detta?
Jag tycker de är helt okej dansmusik, men om hon kommer klara att få en karriär igen? Nja, då får nog skvallergamarna ta o lugna ner sig o sluta leta fel på stackars brittan. Som det är nu så får hon ju inte en lugn stund.

Me so happy happy!



Min mp3 har vart kaputt ett bra tag, eller ja, hörlurarna iaf. Fick ett par nya för ganska längesedan av Pappa, men det har aldrig blivit av att jag provat dom i Mp3spelaren, eftersom jag trott att det va den de va fel på. Men nu tänkte jag att jag skulle testa och:

Voilá!

Funkar!! Yay! Jag slipper alltså inhandla en ny mp3 (för tillfället iaf, vill ju ha en ny senare). Spara pengar = good.

Väntar fortfarande på att tvbänken ska gå att beställa via Ikeas Hemsida, så vi äntligen kan beställa resten av möblerna ( sänggavel, cdhyllor,tvbänken och lite annat ).. Eftersom jag inte tänker betala fraktavgiften två ggr. Men vi har sagt som så att om tvbänken inte går att beställa på Ikeas Hemsida på fredag, så beställer vi resten och hoppas att det hinner komma innan jag fyller år.  Och så får vi helt enkelt ta tvbänken senare.
När jag ringde och frågade på Ikea, så sa dom att den kommer komma in på lager (butik antar jag) v 37, och att man kan nog beställa den via hemsidan v36. Tajt tajt TAJT om tid. Vill ju komma iordning innan jag fyller år.

Vilket btw är om 9 dagar... !!


Idag ska jag dock till banken en runda och diskutera mina sparpengar, och äta lunch med sötnos. Sedan tar jag bussen hem till föräldrarna istället och leker lite med Leo, som håller på o käkar upp alla möblerna. ^^ Så jag får ta o hjälpa till lite o trötta ut honom litegranna. Ska nog ta o fota lite mer bilder på busvalpen :) Sen bär de hemåt och så får vi väl se om vi gör ngt speciellt idag.


Usch. hittade nyss listan på allt som ska göras..

  • Måla köksluckorna    -  nästan klart
  • Hämta köksbordet   - Gör vi när vi är klara med köksluckorna, då vi målar på den platsen just nu
  • Köpa möbler   - Nästan klart som sagt..
  • Packa upp dom återstående lådorna   - Eh.. ja, vi har kvar flyttlådor.. än.. ska packas upp när möblerna är här
  • Göra anslagstavla till lilla rummet    - Får se om jag gör detta, inte säkert just nu
  • Plantera blommorna   - Har köpt nya blommor. Ska bara ner i krukan :)
  • Gardiner   - Fålla upp dom i vardagsrummet, hitta nya till sovrummet eller lilla rummet, Nya gardiner till köket
  • Photoshoppa foton och välja ut foton att skicka iväg för att få papperskopior  - Håller påååå!

Och sen är de ju ganska mkt mer o göra, typ städa, tvätta fönster, göra iordning balkongen... etc etc...



Ne, nu ska jag göra annat.

See ya!

Nocs nya kläder

image241
Såhär söt är Nocando numera. Fick nya shoulders i Gruul's Lair igår.
T4 Shoulders - check!


och jag vet att ni tycker jag är tråkig som postar sånthär, men får jag inga kommentarer så gör jag såhär. sådeså!