Från Min Sötnos

Lasse skickade en dikt till mig idag, via sms. De bästa är att han hade fått stänga av ordlistan för att skriva den, och Ja, han skickade hela, och han fick skriva den bokstav för bokstav.

Förstår ni nu varför jag älskar min sötnos?


Whenever I day dream,
and day dream I do,
in my secret garden,
I day dream of you.

I day dream of you,
in a faraway land;
embracing me tight
and holding my hand.

Holding my hand,
and touching my face.
Just you and me,
in this peaceful place.

In this peaceful place
a pristine river flows.
Where the unicorns run,
a breeze always blows.

A breeze always blows
and sings of a song;
our love in a place
where you're never gone.

Where you're never gone
is as it would seem,
from dusk until dawn,
whenever I day dream.

And whenever I day dream,
and day dream I do,
in my secret garden,
I day dream of you.


Vem som har gjort den  vetefasen, men fin är den :)




När fan blir gammal....

... Så går hon även upp tidigare...



Va i helskotta?!

Vaknade av att telefonen ringde, Mayfair Properties som ville ha tag på Lasse ( Som har sin lediga dag och ville sova lääänge). Jag va inte alls trött så jag gick upp.. När hände det senast?   Like.. ever?


Ang. Mayfair så hade vi satt upp oss på en lägenhet där, och fick erbjudande om en trea MITT INNE I STAN. Precis mitt emot Åhléns typ. Tyvärr va den dock på 103kvm, och hade en hyra därefter, nästan 8000 kr. Vilket vi inte alls klarar på min lön. Fekko. Aja, the search must go on..

Nu ska vi äta dunderfrukost med ägg och nybakade baguetter ( ni vet sånadär du bara slänger in i ugnen, inte står jag och bakar så här tidigt iaf.. ^^ )


see ya!

Nocando <3


När fan blir gammal...

(När jag skulle posta detta inlägget igår så la blogg.se av för mig. så ni får det i efterskott istället)



.. så går hon o lägger sig tidigare...




Har börjat bli grymt trött tidigt på kvällen, och idag vaknade jag ( iofs inte frivilligt utan av ett gäng skrikande snorungar utanför fönstret) klockan 9:15, och gick upp! Jag va för pigg för att somna om, så jag gick upp istället..

Kors i taket.

Är detta verkligen Lägga sig mellan 00 och 01 på natten och sen sova till tolv dagen efter om ingen väcker henne, eller hon har ställt klockan - Madde?! Fast de känns som om jag börjar bli sjuk, mandlarna är småsvullna, hostar lite då o då och näsan rinner. Antingen äre en förkylning som är på G eller så börjar möglet i vardagsrummet komma tillbaka.. Men men, de märker vi nog..


Hm. när jag tänker efter så sover jag faktiskt inte så mkt längre. Jag går alltid upp klockan 10 när jag har en ledig dag eller börjar sent, detta för att inte fucka upp min dygnsrytm allför mkt. och går jag upp tidigare så blir jag bara rastlös/jättetrött av att bara vandra runt här hemma.

Me need a hobby.. eller vovve..

Jag vill ha en vovve.. Nu!
Verkar som om jag får skippa mina valpplaner och istället skaffa mig en omplacering, Lasse tycker jag ska skaffa mig ett jobb. Men frågan är ju bara Vaaaaad. Känns tomt här hemma utan en liten fyrbent vän att gå på promenader med, och leka med, och träna. och och.. jaaa.. jag vill ha en vovve helt enkelt. Kanske kan jag då börja min bana uppåt från min må-dålig-period.. ?  Känns som om det är så mkt som måste göras..
Lägenheten måste bli klar innan min födelsedag ( 13 september ),  heltidsjobb/annat jobb överhuvudtaget måste hittas, måste till läkaren och kolla handlederna,  måste komma på vad jag vill göra med mitt liv. etc etc
Känns som om det bara är en massa motgångar när det gäller detta.. Vi va ju o köpte möbler i söndags, men kunde inte köpa hälften för att de va slut, ska beställa på internet, men TV-bänken kommer inte in förrens v36-37, jag fyller år vecka 37. Lite tajt om tid det kommer bli nu, om det överhuvudtaget hinner bli klart..  Och jag vill egentligen inte börja söka jobb förrens jag vet hur det blir med handlederna, och då måste jag få tummen ur röven och gå till en läkare som kan skicka en remiss för röntgen. och vad gör jag om jag blir sjukskriven?! Jag både vill och inte vill bli sjukskriven, för om jag blir det så hinner smärtan i mina handleder gå ner, och dom kanske tillomed kan fixa dom så dom blir bra föralltid. Men jag hade inte fått mkt pengar.. alls. Om jag får ngt överhuvudtaget.


Hade säkert kunna gå till en hjärnskrynklare o bli sjukskriven för andra saker, med tanke på duktig-flicka-syndromet som jag bär runt på. Men äsch. Madde rantar på som alltid.
Nångång tar la denna mörka tunnel slut.


Nu börjar iallfall lägenheten se ut som en lägenhet. Det är ju positivt iallfall. Ska fota sen när vi fått tag på en borrmaskin o fått upp allt. Men saknar ju som sagt en TV-bänk.. och sen saknar vi även en sänggavel, två cdhyllor "benno" och lite extra hyllplan. Ska beställa allt på en gång när TV-bänken kommit in på Ikea.se igen.



Men nu är de dags o sova.

natti

Tomorrow tomorrow!

Imorrn blire IKEA! Fun Fun!
Ska äntligen fixa lite bokhyllor o massor me annat så vi Ä n t l i g e n kommer iordning här hemma :)
Vi har ju bott här i snart ett år. ehem.  Kanske dags nu..





Ang godisuppehållet så äre segt. Kunde dödat ngn för en godispåse från videomix förra söndagen, men denna helgen är de hyffsat lugnt .. än så länge.  Nu vet man att de inte finns ngt godis hemma alls. Inget o sukta efter. Bara te o ta sig igenom det.. På måndag är det en vecka kvar..



Ne dags o sova, ska hem till mamma o pappa klockan 9 imorgon bitti, ska vara på Ikea när dom öppnar:
"För att slippa alla som ska köpa saker bara för att dom ska slösa bort massa pengar"
Quote pappa.. ^^
Mamma o pappa ska med, alltid bra med råd när man ska köpa saker.



Får la ta o fota allt sen när man kommit hem och satt ihop allt :)


See ya!

Parrty parrrty.

Igår va man hemma hos Sara och Nikola.
Kräftskiva!


Av ngn outgrundlig anledning så blev dom flesta fotona på vovvarna, istället för tvåbeningarna :)
Tog även världens snyggaste bild, EVER! Ibland lyckas jag verkligen :)

Ozzy och Sally <- Jag och Ozzy -> Sally


En mkt ståtlig Sally <-- ---> Ozzy tycker att Sally ska flytta sig.


Äntligen flyttade hon på sig, Ozzy njuter<-- --> En äkta vinthundshög (Ronja och Ozzy)


image226
Lasse och Sally


image228
Jag och Molly leker (jag vinner jag vinner)


Nikolas första hund Mollly - Jackrusseltik



Sally myser invirad i min filt och smyger sedan över till Jacob (hon kom tillbaka till mig senare på kvällen och jag virade in henne i filten igen och hon borrade in huvudet i min armhåla och sov så sött)


Sedan tog jag sisådär femhundraelvatusen bilder på elden.. Försökte komma på hur jag skulle göra för att fånga den. Som sagt så är jag ju amatörfotograf, så jag leker mig fram med det mesta :)


Kan dock bjuda på en bild på mig och Lasse, och såklart DEN BÄSTA BILDEN!

image237image238

Lasse som tog bilden på mig, duktig pojkvän :)


The best pic Evvah!
och eftersom jag tycker om den så mycket + att jag vet inte vad Nikola säger om att den ligger här, så har jag lagt in blogghänvisningen,
såreså!
(och folk har snott bilder av mig förr, grr )

image240
Me is sooo Nöjd :)






Sådärja! Nu ska jag göra annat :)

See ya!


Looking gooood.

image218image219



Känns så förbaskat skönt att ha börjat träna igen, ser redan resultat på magen, och hållningen är mkt mkt bättre. Svankar inte alls lika mkt längre. Vilket är bra med tanke på hur ont jag har haft på sistone.
Gick upp idag och insåg att min lilla godismage redan är mindre. Yippie!

Har ändå inte tränat så jättemkt än så länge. Fem ggr kanske, och igår så simmade jag och Sanna i en timme, ngt jag gärna gör om. Skönt att kunna träna utan att anstränga mina handleder alltför mkt. Har så fruktanstvärt ont i dom numera, måste ta mig till ngn läkare så dom kan röntga dom. Vet inte alls hur dom ser ut. Mina smärtor i handlederna började ju för ett och ett halvt år sedan, när jag jobbade på Peigs Sandwich (Nuvarande Sardus). När jag hade som ondast kunde jag inte skära ost, för jag fick så ont i handleden att jag tappade kraften i den.
Sedan blev jag ju uppsagd bara ett tag efter det, dom skar ner på personalen som sjutton. Kan ju inte säga att jag blev ledsen över att få sluta, även om pengarna va bra, och det va hyffsat bra arbetstider (05,30- när vi blev klara, alltså nångång mellan 12-18) Att börja samma tid varje dag är guld värt. Att inte sluta samma tid är dock kanske inte lika roligt ^^

Iaf, så försvann mina problem med handlederna eftersom jag sedan pluggade lite på komvux,och då ansträngde jag ju dom inte alls. Sedan började jag på Willys, och kände inte av ngt i början. Sedan kände jag dock av det när det var mkt och göra eller om jag fick en smäll på handlederna eller dylikt (Fallande 1,5 liters och 2 liters flaskor gör ONT) men i övrigt hade jag inga problem. Men nu under denna sommaren har det kommit tillbaka mkt kraftigt, dock inte lika mkt som när jag jobbade på Peigs. Har ett apoteksinköpt handledsskydd som jag använder på fritiden när jag har som ondast, men vågar inte ha det på jobbet, för då kommer jag inte få jobba alls mkt. Och det vill vi ju inte.

ärligt talat så fasar jag även över att gå till läkaren och att röntga handleden, tänk om han sjukskriver mig?! Kommer ju inte få ut ett rött öre iomed att jag snart går in på det "vanliga" kontraktet, som är 4h i veckan.

Näe. Det blir till att träna upp kroppen så att inte kroppen kollapsar.

Med handleden får vi la se hur det blir.


Har jag nämnt att jag har godisförbud btw?
Sanna och Sara började det, Sanna övertalade mig att vara med.
en månad
Är inne i vecka två nu.
Började 6 augusti.

Min synder än så länge:

4 kakor
2chips

MEEEEN, man får äta kakor, om det är i samband med fika, o de vare (typ).
och chipsen.. eh. dom låg ju bara där. Dom andra åt massor, jag va bara tvungen o smaka. Sen behärskade jag mig.





Vill simma en timme imorgon igen, undrar om Sanna går med på det. Hm. Jag har träningsvärk i rumpan.
And it feels good.
Simma är så jäkla bra iomed att det tar så mkt på en gång, rygg, mage, rumpa etc

<3




Ne. nu ska jag ta o äta lite, va inte hungrig innan, men det smög sig på nu.

See ya!





Grattis!



Nu har äntligen min lilla kompis Dennis och hans flicka Caroline fått sin lille bebis :D

image217

Datum: 2007-08-13
Längd: 50cm
Vikt: 3725 g
Tid: 01:21


Flickan heter Nova Tindra Minella Rimstedt





Fjanto

Denna helgen va vi iväg, eller ja, Lasse var iväg mest.
Kräftskivan i Ugglarp närmare bestämt!

Lasses kompisar och han som har hållt på i 12 år, detta va mitt första år :)

Kräftskiva på fredagen ( Lasse åkte ner, jag jobbade)
Grilla på lördagen (jag jobbade, kom ner efteråt)
Slappa på söndagen (som ni kanske förstår så sov vi över)

Har massor av bilder, men tänkte bjuda på tre bilder på min underbara söta fjantiga smålulliga(eh fulla) Sambo:

image212 image213 image214

Han ville inte alls vara allvarlig så jag kunde ta ett sött litet kort på honom som jag kunde visa för allmänheten.
Fast detta visar kanske mer hur lika han och jag är. Fjanto och Tönto.
Älskar honom så fruktansvärt mkt.

Förutom lite grillande och massor av öl o sprit
[Måste dock tillägga att inget gick till överstyr, folket är ju ändå runt 30strecket(utom lilla jag då), så om i tänker FJORTISFEEEEST, så har ni fel. Men det är ingen stel middag heller, bara vänner som vågar vara sigsjälva]
Massor av sjungande blev det med (Nyktra jag kraxade ikapp ganska bra)



Men nu kanske det blir lite dåligt med updateringar framöver ( eller så blir det jättemkt, det märker vi )
För nu har mina stockholmsterroristsysslingar landat i Halmstad:
image215  image216
                          Emma      och        Johanna

[Och om dom får reda på att dessa bilderna ligger ute, ligger jag ruskigt risigt till]

Vi har redan hunnit med det obiligatoriska Nattbadet :)
Mitt första bad i år för övrigt.

Ska städa klart och sen ska jag dra mig neråt Östra stranden igen, och det kanske blir lite mer bad idag, vem vet :D



Ha de!


Kristina från Duvemåla..

Pga att Blogg.se krånglade igår (igen) så lägger jag upp inlägget från igår, idag



Tänkte precis gå o lägga mig när jag kom o tänka på en del ur Kristina från Duvemåla. Du måste finnas. Ungefär så känns de som Lasseliten:

Vem skulle hjälpa mig uthärda livet härute?
Vem skulle ge mig den kraften som jag måste få?
Vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden?
Om du inte fanns till, ja vad gjorde jag då?

Nej du måste finnas, du måste. Jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns.




NEJ, han tänker inte överge mig :) Inte såvitt jag vet iaf, och jag vet att han älskar mig minst lika mkt som jag älskar honom!

Och när jag ändå va på G så satt jag och sökte på YouTube, och hittade även Gabriellas sång, från Såsom i himmelen (?).
Den låten ger mig verkligen gåshud, precis som de flesta låtarna ur Kristina från Duvemåla.

Såg ju musikalen i Helsingborg lr ngt sådant med Mamma, Helt underbar upplevelse, är så tacksam för att jag fått se den..
Var ju iofs inte med Peter Jöback och Helen Sjöholm, men den var underbar att se ändå.
Älskar Helen Sjöholms röst..

Titta på klippet, lyssna speciellt på dels duvemåla hage ( den första) och Hemma och Du måste finnas. Dom ger mig gåshud på hela kroppen.
Lyssna även på Gabriellas sång om ni orkar leta upp den på youtube.



Klippet består av alla sångerna, småbitar av dom kanske jag ska säga. Och bilderna kommer från själva häftet man får när man såg på musikalen :)



Nu ska jag sova, imorgon ska jag jobba 11,30-18,30 sen ska jag hem emellan och göra mig iordning och sen hitta ut till Ugglarp.


Sov gott!

Lucky Lucky?




Tycker om refrängen :)

I'm so lucky lucky.. ( att jag har min Lasse)


Saknar Lasseliten, han är iväg på kräftskiva ikväll i Ugglarp, själv jobbar man imorgon, så jag kör dit efter jobbet och får vara med på grillkvällen iallafall :) Ensam hemma :/ Saknar min lilla Busunge.



Känns extra jobbigt då jag drömde att han dog för ngra nätter sedan, har vart lite småparanoid sedan dess. Men vem kan klandra mig? Vet inte om jag skulle klara mig utan honom.. <3

Älskar min Lasseliten.

Pang pang pang? !



Igår när jag och Lasse satt vid datorerna så hörde vi ett gäng smällar utanför, lät precis som pistolskott, vilket det antagligen var då polisen gick runt här o kikade efter en stund.

såg en kille i vitt linne springa över parkeringsplatsen nästan direkt efter skotten ( är ju född nyfken, så va ju tvungen o slänga en blick ut över parkeringsplatsen som de lät de kom ifrån), men jag sa de aldrig till polisen. Vet ju inte ens om han va inblandad eller om han gick förbi och sen sprang när han hörde skotten.

Underbart område .. eller hur?


Idag ska vi titta på en bostadsrätt ute på fyllinge. Men först, jobba 10-13,15.


See ya!

La Musica

Kalle skickade massor av musik till mig igår, han har tydligen börjat DJ:a igen.

Måste hoppa på honom nästa gång han går online och be honom skicka mer. Han skickade "riktiga" DJmixar. Han skulle visa hur en riktigt DJ spelar. Inte Basshuntercrap.

Och jag, jag som för det mesta inte lyssnar på dunka dunka ( allt som är mixat, house, trance o allt va de heter, heter dunka dunka för min del. Mkt lättare o hålla koll på ) har fastnat ordentligt för dessa fyra låtar han skickade.

Axwell, Beatz Society och David Kane. Need more.. I'm addicted.


Jag som gått från klassiskt rockare ( a lá KISS, Guns 'n' roses osv) till hårdrockare, till allt möjligt. Jag lyssnar på det som passar för tillfället. När jag är sur och PMSig så blir det riktig hårdrock, nuförtiden ofta Lillasyster (Låter som LOK ), när jag är på bra danshumör, så blir det dunka dunka, och ibland när jag vill slappna av så blir det lugnt musik. När jag mår dåligt som fan, så blir det Linkin Park och Avril Lavigne. Det är det lättaste sättet att ta reda på om jag mår apdåligt, om jag lyssnar på Avril eller Linkin Park, då har min depression kommit tillbaka.
Jag har ingen musikstil egentligen, jag lyssnar bara på det jag känner för.


image211




Och nej, jag har inte blivit av med min depression, vet inte när jag kommer må bra heller. Jag har mått såhär sedan ett par år tillbaka, det är inget som försvinner över en natt. Jag vet att jag ger ett sken av att må bra, men let's face it. Jag borde blir skådespelare. Igår fick Lasse reda på mkt han aldrig någonsin vetat. Han förstår inte varför jag mår dåligt, men det gör inte jag heller. Jag vet inte varför jag ibland är extra känslig och kan börja gråta för att jag råkar slå sönder en skål eller dyl. Jag vet inte varför mina tårar ibland rinner när jag ska sova. Jag älskar Lars, och ibland känns det som om det är det enda jag någonsin lyckats med i livet. Jag tänker inte byta bort honom mot ngt, tänker aldrig lämna honom. Det är resten som jag inte vet vad jag ska göra med.
Jag vet, jag borde ta mig i kragen och leta jobb,
men jag orkar inte. Jag har ingen ork, jag orkar knappt med jobbet, men jag jobbar på. När jag inte jobbar så vill jag helst bara sitta hemma och ta det lugnt. All min kraft går åt till att försöka må bra. Men ibland undrar jag när jag ska hitta orsaken till att jag mår dåligt.

Funderar på att skaffa oss en omplacering till Hösten, när jag går ner till mina fyra fucking timmar i veckan. En liten vovve att leka med, att älska, att träna, som får ut mig på dagarna.Och sen, sen när vi får tag på ett hus eller bottenvåning, då kan vi kanske skaffa oss en valp, en hund som jag kan tävla med i lydnad och kanske skydd.
Jag vill bevisa att jag kan också!




Jag kan också lyckas med ngt ... någongång.


Kinda fishy?



image210

Jag plurrade inte. Tjohoo!

Jag fick en stor gädda, som slet sig, sen fick Lasses pappa en lite mindre, som vi lagade till kvällsmat. Gott gott.

Tyvärr inga bilder, eftersom jag lämnade kameran hemma.



Såhär gulligt röd blir jag efter en dag i solen :)




Woho.

Såg nyss att jag skrivit 100 inlägg ( 101 med detta dårå) och har 208 bilder allt som allt :)


Jaaaag går o fiskaaar..

.. tralallaaa och tar en tyst minut..

eller inte?


Ska ut och fiska med Lasse och Lasses pappa idag. Tänker lämna mobilen hemma, för känner jag migsjälv rätt, så kan det mkt väl bli jag som plurrar idag. Och då tänker jag inte förstöra ngt :)

Så  istället för att ta med mig kameran och föreviga oss på när vi sitter i en båt på sjön och försöker fånga fisk, så stannar kameran och mobilen hemma.

Om ni vill ngt så smsa, för 3 flippar fortfarande ut när folk ringer till mig. Jag får fortfarande SMS om att Sandra ringde... förra helgen, hon ringde EN gång, tror jag är uppe i runt 40 meddelanden nu. Och mamma ringde mig i förrgår, fick smset igår. Måste in och updatera programvaran hos 3 i stan, men jag hinner ju aldrig ta mig in dit! Jobbar månd-onsd nästa vecka, så får la åka in på torsdagen. Måste byta batterier på min klocka med, för den tvärdog innan i veckan.

Näsch. dags o klä sig och ringa mamma en runda med tror jag.

Ses!

Halleluja!

Blomman visar sig Ä N T L I G E N!

Har hållt på o fixa ett bra tag, och sen gjorde jag ändringen för två dagar sen.. och NU nu äntligen visar den sig. och jag är så underbart nöjd. Får se när jag orkar fixa med resten bara..



Är så grymt vovve sugen med. Och har helt plötsligt börjat intressera mig för att tävla i lydnad och även skydd.
och om man ska tävla i lydnad och skydd så tillkommer även spår.
och då måste man skaffa sig en godkänd bruksras.

Ooohh. jag blir galen. Jag vill ha en hund nu! Är nästan så desperat att jag funderar på att skaffa mig en omplacering till hösten, när jag jobbar mindre. En liten vovve att träna lydnad med. Och mysa med på dagarna.
Men samtidigt är jag sugen på den italienska vinthunden och Salukin för den delen.
och sen vill jag ju egentligen ha trädgård innan vi skaffar hund. Men samtidigt om vi skaffar oss en omplacering, så är han/hon förhoppningsvis redan rumsren, och då gäller det bara att vara ute mer. och sen har vi ju två hundgårdar bara precis utanför huset, och massor av öppna ytor.
Gah. blir galen... Varför ska allt vara så svårt?!

Vill . ha . vovve . nu.




Dags o nana. natti.

...

Tänkte ni ska få se hur fint det blev i hallen och badrummet nu när vi fått lite möbler och hyllor :)

image195
Nej, inte mina ciggaretter, det är Lasse som sommarröker ^^


 

Jag älskar verkligen spegeln som jag fick av Sannas föräldrar i inflyttningspresent
när jag flyttade till Ysby.
Den tänker jag aldrig någonsin göra mig av med!


image199
Äntligen lite hyllor inne på toaletten!
Slippa ha allt på handfatet. Underbart Underbart!



Badrumsmattorna i annorlunda perspektiv :)

Och lite blandat bus:














Och jag förstååår inte varför alla "bra" bilder på Lasse, är dom mest töntiga? :D
image208
(  och han kommer strypa mig om han upptäcker att jag lagt ut bilden här ^^  )





Annan updatering? Näe, just nu tittar jag på Grey's Anatomy säsong 2.
Och ärligt talat, så händer det inte så mkt i mitt liv just nu. Förutom jobb.
Tar gärna ett annat jobb dock.


See ya