Yrvädret har fått en egen blogg!





http://maddeochjuni.blogspot.com/




En film från stranden ligger redan uppe, kommer en till lite senare, måste bara korta ner den lite.

Yrvädret slår till igen.

Hon gav mig nyss en rejäl hjärtattack. Hon sprang runt och busade med sin nya pipis ( lila som de står princess på, passande nog ^^ ) och va uppe i soffan och vände. När hon sedan hoppade ner så slog hon i sidan i soffbordskanten ( av trä, hårt som fasen och spetsig ), först såg hon förvånad ut, sen hoppade hon upp i soffan och la sig brevid. Själv blev man jätterädd och kände igenom henne grundligt, verkade inte vara något skadat, men hon ska ta de lite lugnt nu och så håller jag stenkoll på henne.
Men shit va rädd jag blev.





Appropå inget alls så har jag en liten fläskläpp idag. Tandläkaren lutade sig lite där igår när hon lagade mina tänder. Väääldigt snyggt idag. Sårigt och vackert :)


Ikväll blir det 30års fest hos Johanna och sen hem till Martin och Sandra för att fira Martin/inflyttningsfest.


Men först ska vi träffa dagmatten och få leka lite med en dvärgpincher :)

Ses!



Förresten, ingen av Italienartjejorna som vet vad man kan göra med hårda öronkanter tills jag får tag på idominsalva eller liknande.. ?
 (har tittat lite på vinthundsforumets tråd, men hade behövt något nu :) )


En styck smulig hund



Satt nyss och åt frukost med en viss liten vovve i knät ( som tvunget skulle ut o gå halv åtta i morse..Zzzzz ), satt och läste aftonbladet i lugn och ro när jag tittade ner och såg alla smulorna som hade hamnat på stackars Juni ^^


Inatt så låg hon antingen emellan mig och Lasse eller vid min mage. Hon somnar alltid vid min eller Lasses mage och sen vaknar man mitt i natten av att hon ligger med huvudet på kudden brevid en. Speciellt om man ligger med en arm rakt ut, för då har hon halsen på armen och huvudet på kudden, hon älskar att ligga så :) Lilla busungen.


I onsdags var jag hos tandläkaren, och ska dit idag 9.10 igen. Ska laga ett hål. Blä. Fast inte enbart mitt fel att jag fått hålet, jag har nämligen väldigt djupa tandkronor längst in, och dom böjs upp på kanterna typ. Jättesvårt att förklara, men det är iallafall i princip omöjligt att komma åt med tandborsten. 500 spänn kostade det i onsdags och minst 500 idag igen. Yay.. Ska ta och fylla igen dom andra tandkronorna senare, typ nästa månad eller så, för de kostar 300kr per tand så det blir 900kr iomed att hon fyller igen ena sidan redan nu.  Men jag har en så snäll tandläkare så hon fyller igen två till samma pris som en. Så hon tar två på varje sida, totalt sex tänder. men jag betalar bara för tre  :) . Tänker aldrig någonsin byta tandläkare ^^



Får se hur det går för lilla yrvädret idag när det gäller att vara ensam hemma.. När jag kom hem i onsdags så hade hon rivit ner en massa grejor som stod för nära kanten :) Men hon hade inte kissat inne! Bara varit ensam hemma i sisådär.. en och en halv timme. Men när jag kom hem, ja då kan man ju kissa inne sa hon och kissade.. Suuuuck. Så idag blir det till o köra hem direkt ( sitter just nu o funderar på om jag ska ta bilen eller cykeln.. fan jobbigt o cykla uppför kyrkbacken ), lägga in matvarorna och sen ut med henne direkt. Hon har ju nämligen fått för sig att det är OK att kissa inne, hon gör det mitt framför ögonen på mig, helst bakom finbordet i vardagsrummet på parketten (!). Får nog ta o köpa fler kompostgaller och börja spärra av där bakom :) Lilla skitungen.



Aja, ikväll blir det iallfall mat på Pios och sen Sweeney Todd på bio, Sandra och Martin fick vara hundvakter :)  och nu är det dags att flytta den här lilla sovande törnrosan och börja borsta tänderna.



btw. hon är så söt, om hon ligger bekvämt så knorrar hon sött, och om hon ligger och sover och man flyttar på sig eller liknande så knorrar hon på ett annat sätt :) Ett rör-dig-inte-jag-ligger-så-bra-här-knorr :D


btw igen, är jag bäst eller? Dagmatten jag tagit kontakt med, bor bara en liten bit ifrån oss, på maratonvägens början, vi bor ju mitt i :p



Dags o rusa!

Ses!

Bilder del2

Nu ska förhoppningsvis Blogg.se ha ordnat upp sig. Ska bara få upp min mobil så ni kan få lite nya bilder.. Men för tillfället så ligger en liten italienare i knät på mig och vägrar flytta sig :)
Sådärja, nu ska vi få tag på lite nya bilder på yrvädret.



Tagen igår när hon lekte rövare :)




Lilla sovande akrobaten.


Ligger och solar och spanar i fotöljen.


Ligger o gosar i Lasses famn
(ignorera hans illgröna tröja, han har precis målat taket i köket)


Jag försökte få till en bra helkroppsbild, gick la sådär ^^



image343
Min lilla Juni <3




Sådärja, ska försöka fixa lite bättre helkroppsbilder så ni kan se hur fin hon äääär :)

nu ska vi gömma oss i vardagsrummet lite tror jag.

Ses!


Bilder!


Jag nu har jag äntligen fått tummen ur.. eh ja ni vet. Alla bilderna är tagna med min mobil, så kvaliten är lite sisådär. :)
Tror jag ska skaffa ett blogger konto endast för att föra över videos, filmade nyss när Lasse och Juni lekte med pipisen. Juni apporterar fasen mer än va Leo gör ^^ Hon springer runt med sitt rosa mjukisben med pip och släpper den framför fötterna på oss och springer och hämtar när man kastar iväg :)

Men, här kommer dom utlovade bilderna!




Men vfan. ANDRA gången som blogg.se inte publicerar när jag säger till, och sen raderar den hälften av det jag skrivit. Gah.. Blogger eller tjejsajten. Hmm. måste bestämma mig tror jag.


Juni myser i soffan med sin döskallefilt.



Ni får fler bilder senare. Blogg.se har allvarliga problem enligt mig. Den döper om bilderna just nu så när jag väljer en bild, så kommer det en annan, dom är blandade huller om buller. Aja. resten imorgon?

Ses

Pipipipip..



Jag kan ge er en ledtråd..

Det är inte Juni som piper.


Nä, hon har varit en ängel :) Sov så sött brevid min mage (under täcket såklart) inatt, sen gick vi upp vid åtta  och gick en långrunda.  Sen va de lite mys och gos i sängen. Sen kom Lasses pappa som blev ordentligt utskälld, inte vet vi varför, men han va jäääätttefarlig tyckte Juni. Han hängde dock kvar i lägenheten, så till sist så kunde hon ju inte undvika honom hela tiden utan gick fram och hälsade :)

Igår kissade hon inne tre gånger, men bajsade ute, och idag har hon kissat inne två ggr, men denna gången prickade hon tidningarna istället, och sen va jag nyss ute med henne och då kissade hon ute för första gången och fick en godisbit som belöning :)


Det som piper är en pipleksak som jag köpte på Maxi :) Åkte dit med mamma för att köpa Guitar Hero 3, hushållspapper och tvättmedel. Såklart slank det även ner en pipleksak (ett rosa ben i tyg), lite ben (fanns inga bra grisöron) och en liten boll. Så imorgon blir det nog till att släppa henne i hundgården och kasta lite pipis och boll. :)

Hon verkar känna sig lite mer hemma nu iallfall, och skönt är det. Nu kan hon vara i ett annat rum och sådär. Hon älskar min fleeceinklädda soffa, dit springer hon hela tiden som en jojo. Där ligger även lite kuddar och två stycken fleecefiltar. Favvoplats #1.
För tillfället så springer hon runt här i datorrummet med pipisen och praktiskt taget BER om att vi ska kasta den, sen skuttar hon iväg och glider sista biten in i en väl utvald möbel. Galning :D

Nej, nu blir det lite gos och mys och lek med Yrvädret innan Pizzan kommer.

Ses!

Yrvädret Juni



Japp som ni säkert vet så har vi nu hämtat Juni, eller Qvickelyckans Eliana som hon egentligen heter.
Lilla yrvädret, busungen eller fjantfia kallas hon just nu :)
Hon sprang uppför trapporna ( med mig flängandes efter ), sen lämnade vi henne i köket en kort stund medans vi hämtade alla sakerna från IKEA, och inte ett knyst alls på den stunden, yay.
När det var klart så gick jag ut med henne i tjugo-tjugofem minuter för att hon skulle kissa och bajsa ute, men icke. Yrvädret Juni sprang omkring överallt och skulle lukta, inte hinns det med så banala saker som att kissa! Nej, sådant gör man två minuter efter att man kommit in, på den enda mattan i hela huset ^^ 
Dock bara en Ge-Kås matta som vi sagt att vi kan slänga om det skulle vara så.  Efter kissa-mattan äventyret (som slutade med att jag snabbt skopade upp henne och tog henne på en snabb runda) så har hon kissat två ggr inne i köket, en gång så missade jag det helt utan såg det efteråt, men men :)

Matglad är hon med, springer runt och käkar små frigolitbitar hon hittar och tidvis så får även krokodilen en omgång. Maten hon fick tog snabbt slut, inga vinthundskräsenhetsfasoner här inte! :) Lena sa att det kunde vara så att hon inte äter så bra nu i början tills hon vants sig vid att detta är hennes nya hem, men inga problem, och skönt är ju det :)

Hon har även sprungit ett par varv runt i lägenheten ( med mig som en hemlig spion bakom, om hon skulle kissa ) och sovit i soffan (snarkandes) och just nu myser hon i Lasses knä när han sitter vid datorn.  Tror Lasses hjärta början smälta lite :)
 
Snart så är det dags för en kvällsrunda och sen tänkte jag sooova, är ruggigt trött och det blir nog en tidig morgonrunda med Juni, operation få-juni-rumsren börjar ordentligt imorgon.


Btw så köpte vi ju tv-bänken vi suktat efter i ett halvår. Kommer hem och börjar sätta ihop den, så visar det sig att ena sidan är felgjord, så vi fick ringa IKEA för att få en ny :p Aja, nu har vi kartonger i hela vardagsrummet och en halvt ihopsatt tv-bänk. Härligt härligt :p




Förslag till Junis egna blogg? Har ingen aning om vad den ska heta.. Funderar på principessa, principessaJuni eller ngt sådant. Nu menar jag alltså bloggadressen. tex www.principessa.tjejsajten.se ..
 Hjälp miiig! :)


Funderar..



Funderar litegranna. Funderar på att skapa en egen blogg till Juni på Tjejsajten, men jag funderar även på att skaffa mig ett blogger.com konto. Mest för att min mobil kan skicka bilder direkt till en blogger.com blogg. Smidigt smidigt.
Hm. ne får nog fundera lite mer på det. Juni får nog en egen blogg i slutändan iallfall och jag tycker om Tjejsajtens upplägg för att kunna ändra layouten. Lite lättare än blogg.se om man vill få det lite personligt :)

Aja, lär få lite tid på mig att fundera när vi kör och hämtar Juni imorgon :)


Ska köra härifrån typ åtta-halv nio. Åka inom IKEA i Gbg när vi ändå kör förbi (min tvbänk sviktar i mitten, skitsnyggt! :p ) och sen kör vi vidare till Qvickelyckan för att hämta Juni.



(Detta inlägget var längre när jag skrev det igår, men ville inte Blogg.se updatera sidan, och jag fick fibbla lite. tydligen så ramlade halva texten bort då, och hinner inte skriva ny nu innan vi ska sticka.. :p )


Jag förstår inte..



... men helt plötsligt så hittar man sockar överallt i lägenheten..

  


-tittar anklagande på en hårig kille i huset-


nej, jag menar inte Lasse.




Tack och lov så käkar han inte upp dom, han bara hämtar dom, visar upp dom ( stolt som en tupp ), och sen lämnar vi dom där vi fick dom.. vilket gör att jag just nu sitter på tre (olika) sockar. Så lite är kanske vårt fel, men orkar inte springa mellan datorrummet och sovrummet hela tiden ^^
Han är dock nykammad och nyborstad och ligger och sover framför min stol, en aning aning i vägen. :)

På måndag kommer Juni.
Två veckors semester med Juni.
Längtar så mycket att jag håller på att bli tokig
.