Yrvädret Juni



Japp som ni säkert vet så har vi nu hämtat Juni, eller Qvickelyckans Eliana som hon egentligen heter.
Lilla yrvädret, busungen eller fjantfia kallas hon just nu :)
Hon sprang uppför trapporna ( med mig flängandes efter ), sen lämnade vi henne i köket en kort stund medans vi hämtade alla sakerna från IKEA, och inte ett knyst alls på den stunden, yay.
När det var klart så gick jag ut med henne i tjugo-tjugofem minuter för att hon skulle kissa och bajsa ute, men icke. Yrvädret Juni sprang omkring överallt och skulle lukta, inte hinns det med så banala saker som att kissa! Nej, sådant gör man två minuter efter att man kommit in, på den enda mattan i hela huset ^^ 
Dock bara en Ge-Kås matta som vi sagt att vi kan slänga om det skulle vara så.  Efter kissa-mattan äventyret (som slutade med att jag snabbt skopade upp henne och tog henne på en snabb runda) så har hon kissat två ggr inne i köket, en gång så missade jag det helt utan såg det efteråt, men men :)

Matglad är hon med, springer runt och käkar små frigolitbitar hon hittar och tidvis så får även krokodilen en omgång. Maten hon fick tog snabbt slut, inga vinthundskräsenhetsfasoner här inte! :) Lena sa att det kunde vara så att hon inte äter så bra nu i början tills hon vants sig vid att detta är hennes nya hem, men inga problem, och skönt är ju det :)

Hon har även sprungit ett par varv runt i lägenheten ( med mig som en hemlig spion bakom, om hon skulle kissa ) och sovit i soffan (snarkandes) och just nu myser hon i Lasses knä när han sitter vid datorn.  Tror Lasses hjärta början smälta lite :)
 
Snart så är det dags för en kvällsrunda och sen tänkte jag sooova, är ruggigt trött och det blir nog en tidig morgonrunda med Juni, operation få-juni-rumsren börjar ordentligt imorgon.


Btw så köpte vi ju tv-bänken vi suktat efter i ett halvår. Kommer hem och börjar sätta ihop den, så visar det sig att ena sidan är felgjord, så vi fick ringa IKEA för att få en ny :p Aja, nu har vi kartonger i hela vardagsrummet och en halvt ihopsatt tv-bänk. Härligt härligt :p




Förslag till Junis egna blogg? Har ingen aning om vad den ska heta.. Funderar på principessa, principessaJuni eller ngt sådant. Nu menar jag alltså bloggadressen. tex www.principessa.tjejsajten.se ..
 Hjälp miiig! :)


Kommentera - Och gör mig glad
Postat av: Rally-Sally

hihi...vad var det jag sa1slut på friden och kissande inne:-)men vi lär oss var så säker, fast inte så fort och inte när tvåbeningarna vill...sov gott och hoppas det frå plats en liten prinsessa mellan er:-)

Postat av: Helen

Det är inte konstigt om det händer olyckor inne första dagarna. Hon behöver orientera sig och slappna av innan hon kommer på att hon kan kontrollera blåsan =). Jag tror det kommer gå jättebra med hennes rumsrenhet. Hon var duktig på att pricka tidningar när hon väl slappnat av ett par dagar när hon var här.
Vi märkte att Juni äter som en smärre shetlandsponny =) och se till att ha mycket grisöron. De går på löpande band. Hälsa den lilla spjuvern från oss och Lyra och Senja.

2008-02-04 @ 23:14:45

Lämna ett litet avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback