Is this the world..

.. we are living in?

Såhär fint bor jag :
http://www.hallandsposten.se/artikel.asp?oid=237830

Bor dock på 36A och inte 36C där dom hittade "bomben".
Sen vi flyttade hit har följande hänt:
  • Dödsmisshandel på Maratonvägen30någonstans.
  • Kvinna ihjäl skjuten utanför dagiset på Andersberg(området brevid, cyklar förbi precis utanför när jag ska till jobbet)
  • Cyklist blev beskjuten på grönområdet mellan Linehed och Gustavsfält.

Underbart område, eller hur?

Rätt kul med.. satt och sökte på maratonvägen på Hallandspostens hemsida.. och eh jaa..

background story:
När vi flyttade in så sa den dåvarande hyresgästen att han hört ngt om en totalrenovering av området, antagligen till sommaren (DENNA sommaren .. eh? ) och att dom eventuellt skulle glasa in balkongerna och annat trevligt.
När vi anmälde fuktfläcken som kom(mer) igenom ytterväggen in i vardagsrummet, så målade dom bara över och sa att det kommer ifrån utsidan och det ska åtgärdas när dom renoverar alltihopa.

Idag:
http://www.hallandsposten.se/artikel.asp?oid=87308

Lägg märke till NÄR artikeln är skriven.. Jo..2005-09-29.
Och där står det att det ska vara klart 2008.. Bäst att ni snabbar er grabbar, för jag är mögelallergiker, har redan sagt innan att jag har känningar från väggen, tvättmaskinerna och torktumlarna pajjar stup i ett (anmält själv tre ggr) och området ser rent ut sagt, förjävligt ut. Vi har inte fått höra något alls om när området ska renoveras, men det är i desperat behov, så mkt kan jag ju säga.
Sist jag bokade en veckotvätt (4h) så fungerade inte torktumlaren, jaa, den jag anmält TVÅ ggr. Knappen stannar inte inne när man trycker in startknappen.Men iofs så har ngn lagat den.. Genom att trycka dit en kartongbit.. Va i helve..e. Jag vet inte vad ni anser, men jag tycker att den ska fungera utan en kartongbit intryckt brevid knappen för att hålla den inne.. Speciellt med tanke på att den skakas ut när torktumlaren kör, för den är ju inte speciellt stilla. Men men. vilket fall som, renoveringen ska vara klar 2008 står de ju.
Seså,  snabba er på HFAB, ni har ju bara ett halvår kvar.

Mitt möte med Gruul.


image97
Tänkte Posta en bild på min Lilla Mistrale, Draenei Präst på PvE servern Wildhammer.
Just nu lvl 23.
Medlem i Swedish Elites.
www.theelite.se


Tror jag får ta en bild på min lilla lvl 70 Undead warlock Nocando. har tyvärr ingen nytagen bild än.
Nocando är belägen på PvP servern Daggerspine och är medlem i Svea Ulvar.
www.sveaulvar.tk

Tog lite screenshots nu i tisdags när jag körde Gruul på Lånade Sartanos. Kul nog så var han demonspeccad när jag loggade in. Han är ju inte min utan Zefix farmgubbe :) Lånar bara honom när dom är desperata efter en Warlock :) Så det var en ny upplevelse o köra PvE med en demonspeccad liten Warlock.

Här kommer iaf Picz!




High King Maulgar down

Och sen va de dags för Gruul himself:

Gruul<------>Icon&Swedish Elites i öppningen till Gruul


Och såhär rolig såg min skärm ut med alla jäkla addons o shit som jag inte hann fixa med innan:



Jag måste verkligen rensa. Ska nog skaffa ngt bra interface addons, som kan hålla ordning på alla i raiden osv. Tror Lasse har ngt bra. hm. Måste rensa vilket fall som! :)




Näe.dags o sova! Natti!

Kakbak!

Jag och Lasse har tvättat idag och bakat kakor!
Gott gott, vi är såå duktiga!

image85


Va ju lite halvslö i morse som ni kanske märkte i förra inlägget. Men efter fem timmars sömn är man inte pigg  :)
Men Sanna berättade nu ikväll att typ .. hela Halmstad hade handlat efter jag gått, jääättelånga köer, sån tur att jag slutade kvart i ett.. hehe..

Appropå det, så ringde jag Lasse när jag slutat, eftersom vi skulle handla lite, slår honom en signal varpå han säger:
"Jag har gjort ngt dumt, eller ja.. två dumma saker"
lägg nu märke till att jag hittat den enda människan som är klantigare än migsjälv ^^
"Först så sträckte jag mig när jag tränade, så nu har jag jätteont i nacken. Och nu när jag gick ner till cykeln så glömde jag nycklarna i lägenheten.. "
Vår dörr låser sig när man stänger den.. Jag dubbeltrippelkollar alltid om jag har alla nycklar med innan jag stänger den där förbaskade dörren.
Han fick snällt gå till jobbet medans jag tog mig en tårtbit som ButiksChefen snällt bjöd på :)


Nu ska ni få lite mer bilder på Bakverken:

--------------------------------------------------> Stackaren fick liiite för mkt sylt i sig. Lite.




Såhär ser dom segachokladbrowniebitarna ut innan man skär upp dom(vi har inte gjort det än.. )



Näe. nu ska jag sitta här o smaska i mig lite kakor tror jag.
Take Care!

Morrn.

Daggen ligger tungt på taken
Endast Madeleine är vaken..


Så känns det iallfall. Härligt trött idag, stängde igår, vilket menas att jag slutade kl 21( haha, vem försöker jag lura? Midsommarvecka, kunderna är inte ute förrens tjugo över nio.. hemma runt .. halv tio. ) . La mig runt halv två ( av diverse konstiga orsaker) och uppe med tuppen halv sju.

Alltså öppnar jag idag på jobbet.. kl 8.

Älskar verkligen när det blir såhär, ge mig ett fast jobb med fasta tider - nuuuu!


Näe. in med linserna är sömngrusiga ögon, borsta håret o sen får man vara nöjd ( sov tydligen med sminket på inatt, mkt bra Madde, mkt bra.. suck)


Idag blir det eventuellt lite Kakbakning och så ska här bakas lite kladdkaka.

Ohh neeej, jag glömde bort mig helt.. Kliade mig i ögat. I will regret this til' the day i die.. Dumma dumma elaka pollen.

Ses sen ikväll. nu måste jag ruuusa

Student, Labbe, och en sötnos!

Blir lite blandade bilder nu. Äntligen packat ner allt till Hultsfred. Kommer bli kul o vara där i en hel vecka, även om vi jobbar tre dagar. Men det är de värt!


Lillebror Robins Student


Den andra skylten som är med, är min släkting på ngt vänster, mammas sysslings son, heter de pyssling tro? eller var det tremänning? Iallfall, han tog studenten han med. Markus.




( och några bilder på Lasses Lillasyster Camilla med)





Camilla & Lasse


Labrador valpen LEO, 11 veckor







och en SÖTNOS!

image84




Hej då allihopa! Ses efter Hultsfred!


Kommer finnas på telenr: 0735-124489
Om det är något så messa, så svarar jag när jag kan. Kommer försöka spara på batteriet, så den är inte på dygnet runt som i vanliga fall :)




.. Avundsjuk..

Mamma, pappa och syskonen är med hund..

nu är jag avundsjuk. Jag vill ha en lägenhet eller hus nuuu så jag kan skaffa vår lilla Nemi ( döpt o klar, bara hunden som fattas ^^ )



Dom har skaffat en gul labbevalp som dom hämtade hem idag, när dom bara skulle dit "för att titta"..

haha.. Det har man ju aldrig hört förr? :p

En hane är de. Men inget namn än,såvitt jag vet. Ska se om mamma kan mmsa över en bild senare, och imorgon ska vi hem och titta på underverket innan vi tar tufftufftåget till Hultsfred..

känns som om jag glömt köpa ngt. vilket jag säkert har. Hjälp. ska börja packa ikväll :/


Ska berätta om min dragkuleskydd grej som jag gjorde idag med.. lite senare, nu ska här duschas o göras iordning inför att träffa Lasses danska släkt för första gången..

Nämnde jag att jag sov 3h inatt? Sov över hos Sanna.

och jag har 20 minuter på mig att bli klar.. Önska mig lycka till.. I'll need it! :p

Hope.

image70

Hittade detta smycket via en länk och blev förälskad. Gissa vad Lillsyrran ska få när hon fyller år? Underbart fint är det och sen så hjälper ju pengarna till med. Här hittar du det iallafall:

http://www.barncancerfonden.se/content2/index.php?pid=2448






Nu är det dags att sova. har redan börjat packa ner lite saker, får dock inte tag på en väska förrens imorgon då ska vi fira Robins student, sen blire jobb och sen ska jag sova över hos Sanna och dagen efter blire studentfest hos Lasses mamma för att fira Camilla, sen direkt hem ( eller så tittar vi inom Sanna, vifårse) och börja packa litegrann, och sen går söndagen åt till att packa ner de sista + städa.

Mamma o pappa ska vattna mina stackars blommor, och jag vet att om de är minsta lilla stökighet närvarande, så kommer dom gnälla på mig sen. Måstevaraperfektdotterochsambo.



Och nej Mawe( mattias). Vi har inte två väskor var. Men vi kommer ha två väskor. och ett tält.. och en papperspåse med madrass och pump.. och säkert massa massa mer :)
Så festivaln00biga är vi inte så vi konkar runt på en hel garderob.

Faktiskt.


Godnatt alla!


kors i taket!

Det är sol ute! När jag har tvättid!

Brukar alltid vara som så att när jag tvättar är det jättedåligt väder (läs: Regn,snö och storm) och dagen efter och dagen innan är de alltid jättefint.

Tror det är fint väder bara för att jag ska jobba sen idag när tvättiden är slut.




Jobbet ringde innan och frågade om jag vill ändra min 16,30-21 tid till 9,30-18,45. Hm,. hade jag gärna gjort, OM det inte hade varit som så att jag ska fixa linser och köpa de sista imorgon. Och min lillebrorsa tar studenten.
Kommer iofs ändå bara kunna möta honom i parken och sen vinka lite till gästerna hemma innan jag försvinner till jobbet, men det är iallfall något..


MåstefixaRobinsstudentpresentidag..MåstefixaRobinsstudentpresentidag..MåstefixaRobinsstudentpresentidag..MåstefixaRobinsstudentpresentidag..


vad ska man köpa?! Usch va man är dålig på sånthär, och det hjälper ju inte att man är stressad som bara den.



Nej, nu är de dags o raka benen (behövs.. verkligen), för jeansen ska tvättas och då kan jag bara ha på mig mina shorts ^^ Och vill ju inte skrämma iväg folk med mina håriga ben. ( dom är verkligen hemska).


Gitarrhjälte?

Japp. spelat Guitar Hero 2 på Lasses Xbox 360 ( i brist på annat. ehem ehem). och klarade nyss mediumnivån. Men cheeses va jobbigt de va :) haha. Tar nog ett tag innan jag tar och anfaller Hardnivån.


Gjort packningslista till Hultsfred idag.. Börjar fundera på om man ska fixa bil lr ngt dit ^^ Är en jäkla massa som ska med. Och så ska vi åka tåg dit. Kan bli intressant..
Får se om vi kan manövrera oss runt på tåget med två stora väskor var, två sovsäckar, ett tält, madrass & pump, och sen blire säkert en eller annan påse med all annan skit som inte fick plats i väskan.



Hjälp.



Och imorgon äre tvättid. Mellan 8-14. Har lovat Lasse att kravla mig ur sängen och hjälpa till. Jag längtar tills vi får tvättmaskin & torktumlare här i lägenheten. Slipper man ta sig nerför fyra trappor, ut och runt hela lägenhetslängan,  gå in i dörren som är längst ner (nästan) och sen in i tvättrummet. och sen tillbaka igen.. Kan berätta att det är ganska jobbigt när det är kallt eller regnar.




Inhandlas imorgon:
  • Hänglås
  • Våtservetter
  • Öronproppar
  • Tvål
  • Tandkräm
  • Myggmedel ( hade vi inte med förra året, det misstaget gör jag INTE om igen :)   )



Nämnde jag att jag jobbar imorgon? 14-19,15.. nääär ska jag hinna göra allt jag ska hinna med?



Hjälp.

Hultsfred!

Börjar bli en jävla massa o hålla koll på tills hultan..


Linser:
IDAG kom jag på att "Hey, det kan ju vara bra att ha med sig endagarslinser till Hultan.." och JA jag vet att det finns dygnetruntlinser. Tänkte skaffat dom förra året, men va för sent ute, och i år är jag ännu mer sent ute..
Jag o mitt förbannade minne..

Tält&Madrass:
Japp, vi har ju inte ngt tält o sova i. Hoppas hoppas hoppas bara att Rusta har kvar tältet vi har kollat på.. ! Madrass är ju lättare o hitta. Finns på typ alla möjliga ställen.

Myggmedel:
Jag tänker INTE göra om samma misstag i år. Speciellt inte om de börjar regna o stället blir en lerpöl..

Öronproppar:

Hm. undrar var jag har gjort av mina flergångs.. Men behöver lite engångs för att kunna sova med.. Har ni försökt sova med flergångsöronproppar? inte? Gör aldrig de. It hurts.

Ficklampa:
Tror ikke att jag får låna pappas maglite i år igen, helt underbar storlek. Passade perfa i fickan, En liten söt sak. Kunde dra fram den när de bidde kolmörkt o vips så slapp jag snubbla på tältpinnar o tältsnören ofanvetallt.
Sen behövs det en till tältet me. Så jag kan få ut linserna.. jag må ha haft linser länge, men jag tänker fan inte peta mig i ögonen när de är kolmörkt.. ^^

Hänglås:
Skaffa litet hänglås för att slippa randomsnubbar som är för fulla för att veta var dom bor etc etc. Det går ju inte att skydda sig mot regelrätta inbrott i tälten. Är ju ffs bara o snitta upp tältet.. Easy as a pie. (thankgod att vi bor på den Bevakade funktionärscampingen.. )

Packlista:
Suck. hur många trosor hade jag med förra året? Strumpor? Kommer de regna? Eller blir de strålande sol i år igen? Hur många tröjor? Ska jag ta me bikini (eh. inte me denna figuren. inte en chans)? Vad kommer jag glömma? Fårinteglömmamatfårinteglömmamat.. .. Det är ngt jag missat här. Jo.. ALLERGITABLETTER o SPREJ. och P-piller. fårinteglömmafårinteglömmafårinteglömma..

Och jag kan ge mig faaan på att jag glömt ngt mer.. Hjälp.




och inte har man hittat ngn jävla present te bobblan(lillebror) heller. Jävla påhitt de här me Student, kunde dom inte slutat me de året efter att Sanna gick ut? vart mkt enklare för mig isf... ^^


Natti!

Ehh..

Kan någon berätta för mig hur i helvete ett mejl från [email protected] kunde komma förbi spamfiltret till min hotmail? Med tanke på att den fångar ALLT som jag inte har godkänt? Tillomed mail från helt normala människor...

Vet inte vad ni gör, men jag tänker då fan inte öppna ett mejl som ser ut såhär :

 [email protected] RE: Lovers package at discount price!



Dunno why.. but i don't think i need it. ^^

Produktiv... eller inte..

Skrev att jag skulle läsa, borde egentligen dammsuga ( vilket jag borde gjort igår.. ehem).. Det jag gjorde var gjorde nya kategorier här på bloggen, och sorterade in allt rätt.

The master of hitta-saker-jag-inte-hade-behövt-göra-just-nu.
. Japp, det är de Lasse kallar mig för de mesta.. Och av Sanna fick jag för ett par år sedan en bok som heter
"Lilla boken om dåliga bortförklaringar"..

Vad försöker dom säga egentligen?




(Kanske borde peta lite med dammsugaren..
om jag vågar.. är bergis på att den biter i mina hälsenor när jag dammsuger.. farligt farligt
)

Kattastrooof ^^

Hade Emil sovandes på soffan i helgen. Han fyllde 25 o kom över hit för o ta de lite lugnt o fira honom med en öl på stan... trodde han ^^ I själva verket hade alla fixat en överraskningsfest! Han bidde lite surer ( egentligen inte, men han hotade alla som visste om de ).  Men han fick en liten liten söt katt! Som också bodde här såklart. Helt underbar liten kattastrof. (ja jag vet hur man stavar Katastrof, men jag refererar till Katt.. serru)

Tog massa bilder, både på mig och katten och lite på Sammi när jag o Sanna va ute o gick :)












Ägnade i princip hela dagen igår åt att sitta o klicka på randombloggar. Skitkul! Nu har jag tre nya favvobloggar! Jag vet inte varför, men jag tycker inte om bloggar som handlar om "dagens klädsel" och vad dom köpt eller vill köpa. Jag vill läsa om andras liv, jag vill läsa saker som får mig att fastna, det finns jättemånga härute som har en sån underbar förmåga att skriva ( tyvärr är jag inte en av dom). Jag älskar att klicka runt o fastna på en sida, det behöver inte vara något speciellt dom bloggar om, utan det är HUR dom bloggar som spelar roll. Jag skriver alldeles för sällan för att lyckas med att ha en sådan underbar blogg.

Köpte godis igår med, klarade mig heeela dagen utan godis(visste att jag hade renskrapat varenda hylla i skafferiet, det fanns inte ett uns av choklad i näheten). Klättrade dock på väggarna hela dagen och hade en underbar huvudvärk. Men sen på kvällen så köpte jag o Lasse lite godis. Muuums. Fast.. fy mig.. ska ju gå ner i vikt, hur ska jag kunna gå ner i vikt när det står en godispåse framför mig?! hum. Måste börja motionera.. Men de blir efter Hultsfred!


Oh. ni måste ju se va de lilla monstret gjorde me mina stackars växter, för att inte tala om min stackars kruka ( en av dom få som jag hade två utav och som jag älskade).. fast nu fick jag köpa två nya.. uuuusch vaa syyyynd.. hehe..



Lägg märke till dom söta bit märkena på garderobsblomman och den första bilden på svärmorstungan.. och den bladen på svärmorstungan ska vara spetsiga, är den det på den andra bilden? ^^
Like i said.. Kattastrof. ^^


Näe. skriver nog mer sen, nu ska jag återgå till min boook :)

I'm Phoney!

Nuuuu har vi äntligen en fungerande telefon! :)

De va en kille här som skulle koppla in de, o så kollade han alla uttag vi hade hittat ( kan finnas ett här i lillarummet, bakom alla kartongerna isf). Och sen bekräftade han det vi redan trodde, hemmabygge så de skriker om de när de gäller kontakterna. Det i vardagsrummet är dött, och det i sovrummet som har sladdar som sticker ut runt sig, funkar och det i köket funkar. Men han trodde precis som vi att det funnits ett i hallen, som dom flyttat eller liknande.

Jävla puckohyresgäster.. Pappa får nog ta o flytta runt teleledningarna sen eventuellt..

Telekillen sa att han kunde göra de, men att då får ju jag stå för kalaset o inte telia, och att han va dyyyyr. Så han sa åt mig att har jag ngn som kan göra det, så gör hellre det. Annars får man väl ringa till Hfab och se vad dom kan tänkas göra åt saken. Men men, ska snacka lite me Lasse först. Vi har iaf två fungerande uttag. Ett till en stationär ( i köket) och en bärbar ( som får sitta i sovrummet).

Vi har telefoooon!!

Måste ringa till Eniro med, så dom fixar så att Lasse också står med i telefonkatalogen.. För som de är nu, så är de ju bara jaaag :p


Puss på er alla, nu ska jag göra mig klar till jobbet!