Magnus Betnér

.. va sjuk jävla bra!

Och för min del, är det hög tid att sova. Ska jobba 10-18 imorgon. Lasse är ute o festar.
Både Sibbe och Martin va lediga från Bond, så han ville passa på :)
Och jag klandrar inte honom.  Inte så ofta det händer :D

Ne. sova va de som sagt.

Natti


Skrattfest ikväll!

 

Japp, idag ska vi titta på Magnus Betnér. Och smart som man är ( för en gångs skull) så fixade vi biljetter för en månad sedan, så vi sitter på andra raden, tjohoo!

Läste nyss att 900 biljetter har sålts, vilket gör att det är utsålt!
Snacka om kul! Varenda stol i stora salen på teatern är fylld, och balkongen. !

Vi är ju sex personer som kommer gå.
Jag, Lasse, Sibbe, Sara, Martin och Sandra.
Men sen är de flera människor som har berättat att dom med har biljetter. Fan va sköj!
Kommer träffa massa folk



Men först. Frosta av frysen, råkade glömma den öppen inatt med tydligen, går inte o stänga längre pga all is. Och vi har ju råkat göra de innan med (man börjar ju fundera på om det är fel på dörren.. ^^ ) så nu är där JÄÄÄTTEmkt is. Vi har ju försökt o äta upp allt i frysen, men nu gav vi upp. Slängde lite, och ska äta lite till kvällsmat. Resten skiter vi i.


Ikväll klockan 19.30 stora salen på Halmstads Teater - Ingenting är heligt - Fy fan va kul vi ska ha!




och på tisdag bli det little shop of horrors med Lasse.


Ses!

Ajj..ajj del 2

 

Så nu är jag hemma från tandläkaren. Bidde inte ngt svindyrt hål att laga.

Dock bidde det en bettskena för 2 600 kr ^^ 

Men men, när jag va där förra året så sa hon att jag gnisslar tänder och kommer behöva en, hon gav mig tid till nästa år att spara ihop pengar iomed att den är lite dyr. Så jag visste ju att detta skulle komma. Nu visar de sig att jag biter ner för hårt. Och alldeles alldeles för hårt på högra sidan. Har tydligen mkt utvecklade käkmuskler där, som går upp till tinningarna. Därför jag har ont ^^

Så dom gjorde avtryck och skickade iväg, så jag ska komma tillbaka nästa onsdag och få min bettskena.

Slutet gott allting gott.

Nu ska jag ta en värktablett innan jobbet.



Tack för alla kommentarerna på förra inlägget btw. och Denise, kan du skriva din bloggadress till mig? Har tappat bort den!


Puss på er alla!

Tjock?

image281



Igår så skrev mitt ex till mig. Mitt ex, som jag var ihop med i två år. Jag var 19år när vi gjorde slut. Han va här för några veckor sedan, och han va o handlade på Willys när jag jobbade, så vi möttes lite hastigt. Detta va hans kommentar om det hela :

 "är lite besviken på dig madde."
"Du kanske inte ha de så lätt å så.. Men seriöst, pajja inte din kropp så där.. Du hade värsta kroppen när vi var tillsammans.. Kan ju inte säga att de är sig likt"




Alltså, sure, jag har gått upp i vikt sen dess, av diverse anledningar. När jag va ihop med Per så mådde jag apdåligt, jobbade 5.30- när som mellan 13-18. Kunde alltså jobba elva timmar på en dag. Tog en halvtimme dit och hem, pendlade alltså till jobbet, vilket gjorde att jag gick upp 4.30 på morgonen. När jag väl kom hem så va jag inte så jättepigg kan jag ju säga, och Per lagade inte mat eller något whatsoever. Jag fick honom till att rulla upp persiennerna i sovrummet, thats it. Jag fick alltså jobba hela dagen, laga mat, äta och sen sov jag, eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter igen. Därför blev det ofta att vi köpte mat på gatuköket i Laholm. Mina ledig dagar gick åt till att städa, tvätta och diska all disk som jag inte orkade med de dagar jag jobbade. Inte den bästa maten + ingen motion alls, gör inte underverk för kroppen.  Sen orkade jag inte ta tag i träningen igen, Sanna tränade med sin pojkvän och jag hade inte så stor lust att träna med mamma.

Men nu har jag äntligen börjat träna igen med Sanna, och vi har vart ute o gått ganska mkt med vovvarna. Visst nu har jag haft ett uppehåll på lite mer än en vecka. Mest pga att min häl gör ont som fan. Har typ överansträngt min hälsena. Men jag vill träna. Jag börjar bli galen på att inte röra mig. Tycker de är jätteskönt o komma ut o gå och träna på gymmet.

Men en av grejorna med min kropp, är att jag har fått större höfter nu. Så jag har en snygg timglasformad kropp.. Kan man ju säga. Jag har nämligen breda axlar, bred bröstkorg ( med större bröst nu än när jag va 19), smal midja och sen stora höfter.   Jag vill bli mer vältränad, så som jag va förr. Men det kommer inte hända. Det är för mkt som har hänt med min kropp som jag inte har kontroll över. Visst, det är inget jag är glad över, men som sagt, jag kan inte göra ngt åt mina höfter och bröstkorg. Jag är INTE överviktig. Jag väger runt 70kg. Jag är 172 cm lång.  Ligger kanske på den övre skalan på normalviktig, men normalviktig är jag fan.  När jag va yngre så var jag alltid underviktig, och det är inte kul när folk bad en att äta för att gå upp i vikt, samtidigt som man vräkte i sig mat, godis och allt möjligt utan att gå upp alls.

Visst kan jag önska att jag fortfarande såg ut så. Det erkänner jag. Men samtidigt så orkar jag inte bry mig. Jag är nöjd med min kropp, jag vill bara träna för att må bra och att bli lite smalare, men jag tittar inte på kilon, jag tittar på min kropp. Jag vet att Lasse älskar min kropp, även om jag inte skulle tycka om den, precis som jag älskar hans kropp, fast han inte tycker om sin. Jag tycker Lasse är den sexigaste på jorden i mina ögon. Jag älskar honom över allt annat.  Jag tänker aldrig någonsin byta bort honom, han råkar nämligen vara den enda som står ut med mitt barnsliga sinne och min förmåga att vara fruktansvärt lat :)


Så .. summan av det hela. När jag va 19 så va jag skitsnygg o jättesmal. Men Hey, inget jag kan gör åt att jag har blivit äldre, jag har fått kvinnligare former och jag är normalviktigt. Men snälla, säg inte sådana kommentarer, tror du inte att jag är medveten om att jag inte kommer i mina gamla kläder? Att jag har gått upp i vikt? Sådana kommentarer sårar så fruktansvärt mkt. Jag va skitdepp efter att han skrev det där. Jag vill inte bry mig om min vikt på det sättet. Jag vill bara trivas med vem jag är.





image282
Såhär såg jag ut då.

image283
Typ såhär ser jag ut nu.
Vet att det är en dålig bild, men jag har blivit mkt skicklig på att ducka helkroppsbilder.




Nu ska jag snart dra till räddaren i nöden.
Tandläkaren.
Ajj.

See ya


 

Ajj.. ajjj..

...AJJJ...


Har lyckats dra på mig tandvärk. Vet inte än om det är hål i en tand, eller om jag har gnisslat tänder för mkt ( måste fixa bettskena fort som faen) eller om det är som så att jag har bitit ihop för mkt, ngt jag gör när jag koncentrerar mig, eller stressar. Har ont i hela käken just nu. Igår satt jag o ojade o ajade mig halva kvällen.

Imorse beställde jag tid till tandläkaren.  Lyckades få en tid kl 15 idag.  U n d e r b a r t!  Va rädd för att jag skulle behöva sitta o undra vad det kan vara när jag jobbar. Jobbar nämligen 16.30-21 idag. Kul o sitta där o grimaserar när jag får som ondast. Blir till o ta en värktablett innan jobbet tror jag.  Är iallfall ledig imorgon och på torsdag, så om det är ett hål så fixar dom förhoppningsvis det ganska snabbt. För så kul är det inte att ha smärta som kommer från överkäken, går upp mot ögat och sen vidare upp i huvudet.  Spänner spänner. AJJ.. Kanske borde äta frukost iofs. Alltid bra o äta.
Sen ska jag bara vänta på att klockan blir 14.40 så jag kan cykla till tandläkaren. Kosta vad det kosta vill, men jag tänker inte ha såhär ont mer. Tur att lönen kommer snart. Fast jag har iofs pengar kvar på kontot, så ingen ko på isen.


Shit va osammanhängande jag skriver.. aja ni förstår väl att jag yrar pga smärtan eller ngt. ^^

See ya!

MaddeälskarLars

image280

Jag är kär..!


image279
Bild:
www.burkmat.nu (Har inte orkat fota min egna än)



Den är så liten så liiiiten. och så söööt så sööööt.. !
Me <3 iriver s10 vit


 Japp. Jag har köpt den. Hämtade den idag.
 <3


Zombieinlägg..

.. i dag.



Trött som faen är jag. Igår fyllde Daniel 31, så vi va där o spelade lite Guitar Hero 2 ( och jag visade mina überskills), Buzz och snackade allmännt. Härlig  avslappnad kväll med ett gäng människor :) 
Så. trött. Kom hem runt tolv. Gick o la mig runt halv ett. Upp nu halv sju för jag ska jobba 8-12.45. Hmm. kan nog sova middag när jag kommit hem sen ^^



Näe. dags o äta upp frukosten och försöka att inte somna med huvudet på tangentbordet.


Gääääsp.




och nej Äm, jag har inte gett upp bloggen för Facebook. har bara haft bloggtorka. Inte så mkt o skriva om. Har mest vart ute o gått med mamma o pappas hund nu i  en vecka och har numera en överansträngd hälsena, så jag haltar så fort jag anstränger foten och sen vilar en stund.  Inte så jättemycket o skriva om som sagt :)



och btw. Va fasen kommer alla dom här invitationarna ifrån? Zombie, ninja, superpoke o fan vet allt. Jag orkar inte . Har säkert 10 olika sådana invitations. Har inte tackat ja till ngt. .. Alls..
Så sluta skicka.



Zzzz..

Ne. äta va de.

See ya

Jag sa att det aldrig skulle hända..

.. men nu har det hänt.










Jag finns på Facebook




Be there or be nothing.

These glasses are made for..

.. showing, and that's just what they'll do..


Äntligen kommer lite bilder på mina nya glasögon. Tog ett tag o få till en bild där jag inte ser ut som ett pucko eller liknande. Dom som såg bra ut var suddiga som fasen. Men nu jäklar!

image274



Tycker om bilden i mitten, den tog jag när jag hade på mitt stooora nattlinne och nytvättat hår. och ignorera tvättstället på de högra bilden, det gör jag o Lasse varje dag ^^ hehe.

Det är så jäkla skönt att äntligen se ngt med glasögonen, har redan förvarnat Lasse om att det antagligen blir lite fler promenader framöver nu när jag slipper krångla med linser före.
Idag är Lasse ledig, så om en timme eller så så ska vi cykla hem till mamma o pappa, sen ska vi ta med Leo på en biltur till Grizzly och köpa halv- och helstryp till lillkillen, han börjar bli stark nu, och när jag och Sanna är ute och går med Leo och Sammi så gör Leo små rusher hela tiden mot Sammi eftersom han vill leka, och sen vill han helst springa ner i nerförsbackar, inte det lättaste o hålla honom när man själv har svårt att ha kvar fotfästet :)

Ne, nu ska jag hitta på annat innan vi ska åka, bjuder dock på en bild på mig från igår när jag har tagit av handduksturbanen efter duschen :D Me = fånig

 image278



See ya!

Angel/devil

Titta va söta! Fick jag av Lasse för ett par dagar sedan, har inte hunnit fota dom bara :)


image272image273
Ängeln har vingar på ryggen och djävulen har en röd cape och en röd svans med ett hjärta längst ut.


Så förbaskat söta!

It was groomingday..

.. yesterday..


image270

Japp, igår mådde jag som sagt lite bättre, men inte så bra att jag orkade springa runt en massa, så jag satte mig vid datorn istället och tittade på lite csi. Och noppade ögonbrynen, vilket verkligen behövdes, har inte orkat fixa dom på mkt länge ^^  Bilden ovanför är före bilden kanske ni förstår :) Så gåre när man är latmask o skiter i hur man ser ut :)

Sedan testade jag såna här pormasksplåster, skitcoola :p dom liksom drar ut pormaskarna, jag som är lite konstig, tycker de är kul o studera dom efteråt.. Fanns dom där verkligen på min näsa innan.. ?

image271
Skrik och gråt, förfäras o förundras, så här ser jag ut när jag precis noppat ögonbrynen, har mina typ 6 år gamla glasögon och har pormasksplåster på näsan o hakan. Förstår inte varför jag inte ser lika glamorös ut som personen på förpackningen gör.. eller hon va kanske illustrerad, kanske är därför?. hmm.

Kan berätta att man känner sig ganska fånig o dum när man sitter med dom där plåsterna.. Har tvingat Lasse o testa dom en gång med, fast det va en aning painful för honom o dra av dom, han har ju lite skägg i vägen.. ousch.

btw. mina ögonbryn ser lite bättre ut än vad dom ser ut på bilden, på ngt sätt har jag borstat ner dom litegranna när jag tvättade ansiktet. Bra jobbat Madde..


Har jag nämnt att jag har beställt nya glasögon btw? Gjorde jag i Lördags, drog med Lasse, mamma och Rebecca för o visa. Hittade ett par som jag funderade på att beställa, och sen provade jag ett annat par som jag kollat på innan, men då fanns dom bara i rött, nu fanns dom även i grått, och mamma, Lasse, Rebecca och jag nickade i takt. Dom va perfekta. Jättesöta är dom :D Ska bli kul o kunna se med mina glasögon igen, slippa vara så beroende av mina linser. Ser ju knappt med dom jag har nu, kan abslout inte köra bil med dom, går knappt ut med dom om det inte är mellan lägenheten och tvättstugan. ska bli skönt o slänga skiten.


och appropå tvättstuga.. Så har vi väntat i två veckor nu.. På tvättmaskinshelvetet. Hela tiden har vi fått höra att det som tar tid är när dom ska installera duschväggen och vatten och allt sånt. Men seeen när deeet är klaaaart, då är de klart på ett kick! För dom har ju redan tvättpelarna ståendes någonstans. Yeah.. right.  Ringa och tjata lite till på HFAB, vi har nada rena kläder, och har inte kunnat komma ner till tvättstugan på ett tag heller. Ska ner strax o se efter om det finns tvätttid till imorgon när Lasse är ledig. För jag klarar inte av o springa med tvätten själv nu när jag är sånhär. Hatar o vara sjuk.. och tar snor aldrig slut?! Har snytit upp två toarullar och en halv hushållsrulle nu. Det börjar bli lite löjligt.

Tänkte städa lägenheten idag, lite smått iaf. Ser ut som faen här.


Näe.


See ya

Blodklump nummer 2

.. andra näsborren..





Myyyyys


Under kategorin:...

.. eewwww...


Snöt mig precis för typ tvåhundrade gången  och fick ur en stor blodklump från näsan.

Fräääääscht...


Tror jag har snytit mig typ.. hundra ggr för mkt eller något.


Nu kan jag nästan andas genom näsan iaf, Yay!

Underbart trevlig natt...

.. eller inte..


Vi gick o la oss redan halv elva igår, iomed att jag mådde så dåligt. Klockan tolv så vart de kört. Spydde första gången. Sen drog jag in en spann i sovrummet ( latmaskgenen i mig ), och spydde tre ggr till fram till runt halv fem på morgonen, och inte speciellt mkt sömn överhuvudtaget under natten.  Tyckte lite synd om Lasse som blev väckt hela tiden. Han skulle ju jobba idag.

Sov två timmar tills väckarklockan ringde, så jag kunde ringa o sjukanmäla mig, dom blev sååå glada. Ann-Marie mumlade ngt om att de va svårt att få in ngn till klockan 8. Men vad ska jag göra? Gå till jobbet sjuk? Och ha hand om matvaror? När vi inte ens vet varför jag spydde?
 Det där med att min hals svullnar händer lite då o då, men det är väldigt sällan jag spyr pga det, och om jag gör det, så gör jag det oftast bara en gång pga att jag har svalt så jäkla mkt slem. Har snytit mig så mkt att jag redan gjort slut på två stycken toarullar.


Gick upp runt tio, klarade inte av att ligga i sängen mer. La mig i soffan med en kudde och täcket. Blötte även ner en handduk o la över mig för att få ner febern lite, för jag är grymt varm. Kändes bättre efter det, tog en panodil med och tvingade i mig massa vatten och nyponsoppa, vi hade inget hemma som jag kände jag ville pröva på i matväg.
Så Lasse handlade på lunchen, köpte smörgåsrån till mig, klassisk jag-är-sjuk-mat. Smörgåsrån med ost. Känns bättre nu när jag har fått i mig lite i magen. För första gången idag sitter jag vid datorn tex, innan har jag vandrat som en Zombie mellan köket, toan och soffan.

Kan erkänna att det känns bra att Lasse är hemma med, ge lite extra energi.


Ne, nu är det dags för experiment nr2, smörgåsrån med ost mellan, lite mer mat, får la se vad magen tycker om det :)  Soppa senare ikväll med vart det tänkt.

Men det kommer ta ett tag o bli frisk, fasen, jag som vill tränat nu i veckan, kommer nog ta en eller två dagar till o bli frisk. Fy faen, hatar o vara sjuk.

Ne.

See ya
/
Sjuklingen