Jag? Laga mat?!



Håller på och gör "Eldorados pasta med championsås"..

Tänkte piffa upp svampsåsen med.. eh. svamp..

Hittade lite strössel... Bestämde mig för att inte chansa.


Sen så började jag leta efter förpackningen för att se hur länge de skulle koka, snacka om att jag blev förvånad när jag hittade den i soppåsen.. Lasse kommer aldrig tro mig.
Han blir galen på mig för att jag aldrig slänger saker direkt..
och jag kan säga att den där lilla biten jag klippte av för att kunna hälla ut det i kastrullen, den ligger fortfarande brevid spisen. ehem.



Ne, dags o äta, och sen ska man hem till Sandra och Martin och hjälpa dom att göra iordning deras nya lägenhet. Alla andra är redan där.. utom jag. För jag jobbade. Som vanligt..

See ya!

Piiiics

Hemma från jobbet idag, mådde inte mkt bättre imorse.
Bidde lite pics iaf..  På mina nya naglar bland annat.
Fick även lite chokladpudding av pojken.


image181















T R Ö T T

Gick o la oss lite efter klockan elva igår, för att jag skulle kunna va lite piggare idag . Men icke. Jättesvårt att somna, sen vaknade jag flera ggr under natten,  svettades och mådde illa. Underbar natt. verkligen.

Så idag är man übertrött..

Ska snart slänga på mig  kläder och ta bussen ner till stan.

Aja, blir iallfall kul at ha lite längre naglar, man bryter ju naglar till höger och vänster på jobbet, så nu får jag vara försiktigt. Fast dom ska inte vara så långa. Bara några millimeter över själva fingret. Om ni förstår vad jag menar.
Ju längre naglar på jobbet, desto lättare är det att bryta dom.


Over and out.


/TröttsomfasenMadde

Nagelförlängning...

.. japp, jag ska betala 500kr för en nagelförlängning imorgon..

En tjej på jobbet som precis är färdigutbildad nagelteknolog(eller vad det nu heter).
Sanna gjorde naglarna där förra veckan, och det blev jättefint, så jag tänkte jag skulle ta o pröva :)


Ska klippa mig imorgon med..

Rolig dag .

7.30 - nagelförlängning
10.00 - klippning av håret ( behövs!)
14.00 - Jobbaaaa


Ska ta o köpa med lite mat från Hello när jag ändå är i stan. Mums Mums.


Har jag förresten nämnt att Lasse, den boven, har semester? Sin första vecka nu, och sen har han två till.
F u s k


Näe. dags o sova!

natti


430sidor..




.....läste jag igår.

Sjukt egentligen, jag tittade på klockan, såg att den var kvart över tolv, tänkte att jag läser till halv ett. Nästa gång jag tittade på klockan så var den halv två.

O.o

Gick upp åtta i morse för att ringa till jobbet o kolla när jag började jobba, hade fått för mig att de klockan 10, men på mitt schema här hemma stod det 11. Och eftersom dom bytar tider hit o dit så tänkte jag att de är lika bra o ringa o kolla.
och sen skrämde jag upp butikschefen när jag ändå höll på. Han trodde jag blivit sjuk, fick lugna honom innan han kunde koppla mig till Sara H :p

Börjar klockan 11.

Funderade på att lägga mig och sova en halvtimme till, men slutade att jag satt och surfade runt och kollade på vovvar :)

Börjar bli galet vovvesjuk..


Näe. Nu är frågan om man ska läsa Harry Potter en kvart innan man gör sig iordning eller inte.
Satsar på inte, med tanke på tidshoppen ^^




Take care!

Anledningen till dålig updatering :

image180

Pojken var vänlig nog att köpa den till mig :)
Med vuxenomslag, han tycker inte om barnomslaget.. ^^




Har varit ledig nu i två dagar, köpt lite möbler och sånt. Äntligen ett nytt duschdraperi.. Har ju inte bytat sen förra hyresgästen(eftersom han lämnade kvar sitt)..

Imorrn är det dags o jobba igen 10-19 tror jag det var.


Dags o fortsätta läsa, har läst lite över 200 sidor idag. och är bara halvvägs genom boken!
Shit. Men bra, det är den. Spännande som tusan!



Trött.. så trött..

image179

Gick och la mig så fort jag kände att jag va lite trött igår, vilket var typ. kvart i tolv. När Lasse la sig har jag ingen aning om, jag sov som en sten .

Är så himla trött idag, är glad om jag bara kan hålla ögonen öppna.
Igår hade jag allvarliga funderingar på att lägga huvudet på kassan och sova en stund.

Sover så kasst, drömmer konstiga drömmar och får kramp i kroppsdelar hit i dit. Drömmer om jobbet, och vaknar flera ggr per natt och tror jag är någonannanstans.

Me need sömn.



Idag fyller Mamma 48..
Grattis Mammsen.




Ska försöka att inte somna på kalaset ikväll.
Ska stressa emellan där me.
Det var därför jag bara kunde jobba morgontiden idag, för att jag ville komma i TID för en gångs skull.
Jobbar alltid sena pass när ngn fyller år.
Men men, Linda sjukanmälde sig, och nu får man jobba hennes tid med.
Såere.

Sitter o mumlar för migsjälv
"Denna övertiden är en ny soffa, ny soffa ny soffa.."


Tänkte ju handla möbler nu i augusti när Julilönen kommer,eftersom det är den största.


Shit va jag svamlar. Blir säkert en underbar dag på jobbet, och inte hinner man med att sova lite innan kalaset. Ne.

Tröööttt. ögonen bränner.



och imorgon öppnar jag kl 10.



Plz kill me.



ps. Nej jag är inte blek på bilden, jag har gjortmigsjälv i gråskala.. ds.


Gårdagens outfit:






Jag hade sån otrolig beslutsångest när jag och Lasse hade tvättat alla våra kläder.
Vad skulle jag ha på mig?
Löste de hela med att ta på mig tvättkorgen istället.


image178


Pah!

vem försökte jag lura?

9.30-18.45?

Önsketänkande..

Idag jobbade jag 9.30-21, Imorgon blire 8-18 och söndag 10-17

Ska räkna på hur mkt jag jobbar denna veckan senare..


Men men, livet är alltid spännande på Willys
Du vet aldrig hur du jobbar :)


två dagar kvar... Zzz


Två dagar kvar tills man får vara ledig.. en dag.

Mötte Alma igår. Hon skulle till läkaren idag. Men med tanke på att hon fortfarande går med kryckor osv, så är chansen inte så stor att hon kommer tillbaka nästa vecka. Så jag ser hur mina lediga dagar fladdrar iväg.


Aja, hon ska iaf messa mig och ringa jobbet efter hon har varit där, så jag vet om vi kan byta tid nästa vecka eller inte, så jag kan gå på Lasses släktträff..

Sicken underbar dag idag.. Jobba 9.30-18.45.. stackars (sjuka) Linda jobbar 10-21. Sen ska jag hem och kollapsa i soffan och lägga mig jättetidigt.. Linda ville byta tillbaka på Lördag med, hon ville ha 8-15 och jag ta (numera) hennes tid 10.30-19 (tror jag de va). Men de roliga är att det är inte min tid egentligen. Utan det är Almas tid som dom ville ge mig, men jag ville bara jobba morgon eller sluta tidigt, för mamma fyller år, och jag börjar tröttna på att vara den sista som dyker upp, stressad som fan. Så hon fick inte byta tillbaka för våran kassaansvarige. Det (kanske inte så) roliga är att hon hade tydligen biljetter till "The Ark", och de va därför hon ville byta tillbaka.. Men varför bytade hon från början då? Nu har jag dåligt samvete för att hon inte kan gå på "The Ark", men samtidigt vill jag inte komma försent, igen(!), som jag alltid gör hem till föräldrarna. Senast nu när Rebecca fyllde år de 6/7 så jobbade jag till 18.30, och kom lite försent hem till mamma o pappa. "Hejsan hela släkten, jag lovar att jag kommer försent pga mittjobb, jag är ingen latröv".. Jag tror att dom funderar på att köpa en klocka till mig lr ngt. Känns dumt att Alltid komma försent, fast det beror på jobbet. (oftast).


Funderar fortfarande hur jag ska göra på söndag, ska jag skita i det helt, eller köra till Ängelholm så fort jag kan och hoppas på att jag inte somnar på vägen dit?
7dagarsvecka med mest morgonpass+stress+köra bil långt+till nånstans jag vetefan va de ligger = baaad
Men samtidigt känns inte det så roligt heller. Men men, jag har pratat me Sandra. Jag sa som så att vi får se om Alma kommer tillbaka, gör hon inte det, så kommer dom börja flytta på tider hit o dit igen, och sen vet jag om jag måste upp tidigt eller inte på måndagsmorgonen.  Om jag ska jobba på måndagen, så kan det hända att jag stannar hemma istället. för då hamnar jag på en 10dagars svit istället. känner inte så mkt för att festa mitt i allt då. Fast jag ska iofs vara nykter vilket fall som..


Shit vad allt ska vara så krångligt.. Nu hoppas jag bara att jag kan gå på Lasses släktträff. Annars besöker dom la mig på Willys istället. för komma undan, det lär jag inte göra.. ^^



Näe. jobba 9.30-18.45!

See ya!


ps. Nämnde jag att jag vaknade med kramp i min ANDRA vad i morse? Precis när jag slutat ha ont i den ena vaden, så börjar den andra.    suck

Môrrn...

Ögonen går i kors..

Sömnen känns obefinligt..

tre dagar kvar av denna jobbvecka...


Alla sitter och ber och håller tummarna för att Alma  inte sjukskriver sig en vecka till. För det pallar ingen. Folk jobbar 11h dagar ( 10-21), och jag och Sanna har sjudagarsvecka. Sanna jobbar 43 h denna vecka ( om man drar ifrån alla raster osv) och jag är la uppe i 34h eller så.. )..
Notera: Har för mig att man får bara jobba 25h i kassan, sen måste resten arbetas på "golvet", alltså inne i butiken. Detta för att inte slita ut folket i kassan..  ( har inte kunnat kolla upp det än, men jobbar på de)

Sanna K har gått och fått halsfluss, vilket gjorde att igår saknades det folk i kassan på kvällen ngra timmar ( alltså inte saknades saknades, utan dom var en man kort snarare.. )  och Sara K fick jobba 9.30-21.

Alla går och snackar om att vi borde anställa ngn mer nu under sommaren eftersom vi är för få i kassan. Ingela slutade precis innan sommaren, och dom anställde två tjejer till, Ida och Teresia 2, men av ngn outgrundlig och dum anledning så har dom mest golvtider.

Missförstå mig inte, jag jobbar gärna sexdagarsvecka och sjudagarsvecka, men isf är det för att ngn är sjuk eller liknande, vi har Schemalagada (!) sexdagarsveckor nu i sommaren. vilket gör att om ngn blir sjuk, så försvinner den sista dagen där ganska lätt.  Att jobba en sexdagars eller sjudagars då och då är ju ingenting, men när man inte vågar planera längre än två dagar framåt, då är ngt fel.  Chefens ord om Sanna K's Halsfluss var följande:
-"Aja, en dag på penicillin, så är hon på benen igen!"

Eller inte?
och stackars Linda jobbar med feber och mår inte alls bra, men hon KAN inte vara sjuk, för det finns INGA vi kan sätta in. Visst visst, när alla är friska o krya så går ju allt tillbaka till de normala, men så FORT ngn blir sjuk så blir de alltid krångel. Och just nu försöker jag trolla bort min lördag 10.30-19 den 28/7 eftersom jag ska på Lasses släktträff, Sanna kan i värsta fall ta den. Men hon vill helst inte då hon har ganska många jobbhelger redan.

Men men .. till hösten sitter man där med fyra timmar i veckan igen och undrar vafan man ska göra med sitt liv igen.  Så jag antar att det är därför som dom inte tar in ngn ny. .. men men..

Idag: 9-14.15 sen in till HFAB, sen lämna pojken o stan o socialisera, medans man själv åker hem för att tvätta. Har tvättid 14-21 ikväll. Så vi får slänga i en tvätt innan vi åker till stan, och sen åka hem direkt. underbar kväll. verkligen..

Näe nu ska jag ta o sortera tvätt. Lasse ska tvätta nu 8-12.


Puss!

(Och håll tummarna att mina handleder inte brakar ihop nu under sommaren. .  . Att man förlorar känseln i handleden när man jobbar är en bra grej..eller? )


ps: Ska fixa naglarna och håret torsdag nästa vecka. Naglarna kl 8 och frisören kl 10.
Sen ska jag ta o beställa mina glasögon idag med tror jag.
Så om jag mot all förmodan kommer iväg
till Lasses släktträff
Så kommer
Iaf
se
bra
ut..
...

Höst?


image177

Sitter o funderar över vad man ska göra till hösten..

Kanske ska ta tag i de o faktiskt mönstra, ngt jag velat göra sedan jag va 19. Gör lumpen. Mest för att bevisa för migsjälv att jag klara av de. Men inom  vad? Marinen? Tänker iaf inte blir någon bevakningssoldat..  suck.

Eller..

Plugga? men då måste man aktivera hjärncellerna igen och plugga lite till högskoleprovet. Och plugga till vad? Stor gåta. Är både mkt som jag vill jobba med, och mkt jag inte vill jobba med.


 Vad vill jag göra med mitt liv?


Jobb(ig) vecka..

Måndag: 8-14.15
Tvätta (om det finns lediga tider)
Städa
Fixa frisörtid(orkade inte ringa runt)
Boka tvättid senare i veckan..

Tisdag: 15-19.45
Träna runt halv tolv.
Tvätta?

Onsdag: 10-13.15
Klippa mig ( om jag får tid nånstans)
Träffa Pernilla i stan
Leta upp present till Mamma & Sandra?
Synsam 17.30

Torsdag: 9-14.15
HFAB - tvättpelar och titta ut färger till dom andra rummen
Lalla runt på stan med Lasse ( för en gångs skull)
Leta upp present till Mamma & Sandra?
Tvätta ?

Fredag: 9.30-18.45
Hoppas på en lugn kväll..
Panikleta present till Mamma om jag inte hittat innan..

Lördag: 8-15.15
Fira mamma klockan 19
Panikleta present till Sandra om jag inte hittat innan...

Söndag: 14-17
Ska på något magiskt vis befinna mig i Ängelholm kl 17. I wish..


Nästa vecka:
(som de ser ut nu, om Alma sjukskriver sig en vecka till så försvinner min torsdag tror jag, måndagen rör dom inte....!
Måndag: LEDIG
Titta på Vi3 på solgården kl 16, alltså måste vi åka från Ängelholm ganska tidigt..

Tisdag: 10-13.15
Onsdag: 11-19.15
Torsdag: LEDIG
Fredag:14-20.15
Lördag:10.30-19
Söndag: 15.30-18.30
Lasses släktträff - Måste alltså trolla bort jobbtiden på ngt vänster..

sen jobbar jag måndag - onsdag + fredag veckan efter...

Ett kungarike för en.. säng?

Värdelöst. Lasse gick o la sig runt halv elva, jag kom o la mig klockan tolv. Varpå han vaknade och blev skitpigg. Jag var också skitpigg, men skulle upp nu halv sju. Ingen av oss kunde sova. Låg och pratade istället.
Runt två tiden så gick Lasse upp och satte sig vid datorn.

Jag kurade ihop mig i min säng och bad till högre makter att jag skulle få sova lite iaf.

Fem och en halvtimmes sömn igår natt och fyra timmars sömn inatt. Ikväll SKA jag lägga mig tidigt. Ingen tvekan.

och jobbtiderna denna veckan ger ju ingen fritid heller.. :

Månd:   8-14.15
Tisd:   14-19.45        (ska upp tidigt för att träna. oh help me god)
Onsd: 10-13.15        (och sen synsam 17.30)
Torsd:  9-14.15          (Lasses lediga dag, vi ska till HFAB och fixa saker direkt efter jag jobbat)
Fred:    9.30-18.45
Lörd:    8-15.15            (Mamma fyller år, hem till föräldrarna och fira klockan 19)
Sönd:   14-17 - Om inte Sara kan ta den...     ( Och sen till Ängelholm och fira Sandras 30 årsdag)



Och min kramp i vaden jag hade i förrgårnatt spökar fortfarande.. När jag får kramp så drar jag nämligen upp mitt ben ( inbillar mig att det är bättre, vilket det antagligen inte är). Vilket gör att muskeln stannar i de korta läget. Mkt bright. Så nu haltar jag fram varje gång jag suttit still en längre stund, får stretcha vaden, och sen är allt frid och fröjd igen.
Fötterna ska vi inte ens tala om. Känns som om jag har två stora blåsor längst fram på foten där. ( Ni vet var jag menar hoppas jag ^^ )


Dags o klä sig. Väckarklockan ringde inte idag ( ställde två st, för att få en sovmorgon på TVÅ minuter).. Så jag vaknade upp 6.52 igen. (första väckarklockan ringde 6.30). Så hinner inte tvätta håret, så det ser ut som. f-n just nu. Tänk: Trollunge.

Ses sen !

Slå klackarna i taket!

Igår va jag och Pernilla ute och slog klackarna i taket. Nästintill iaf. Som vanligt så va vi nyktra och dansade så mkt vi kunde.

Jag, puckot, tog mina nya högklackade skor. . Jag har inte gått i ett par högklackade på väääldigt länge.. Jag slängde ner ett par party-feet gelegrejor för att det skulle bli bra, men icke. Jag haltade fram halva kvällen. Dansade som fasen, satt ner en stund, dansade och dansade och dansade, vad som helst utom att stå still eller gå.

Fy fasen va ont jag hade.


Ringde stackars Jocke ( som hade stått vakt på just Club Moon där vi va), som körde oss hem, sen satt vi här o snackade till halv sju. Sen sov vi.. till halv nio, då min telefon ringde,

Tydligen så har ngn som heter Jane(eller ngt åt det hållet) haft mitt nr innan, vilket gör att vi får ganska ofta felringningar hit. Precis som i morse. Zzzzzz

Somnade om..


och sen kom Lasse hem klockan tolv.

Just då haaatade jag alla som var morgonpigga.. Zzzz


Näe. måste hitta på ngt, annars somnar jag .. igen.. ^^

Laterz!

*Gääääsp*

Godmorgon folket.

Idag jobbar man 9.15-18.15. Vaknade en minut innan klockan, och hittade Lasse mitt i sängen utan täcke.
Vägde för o nackdelarna med att sova en minut.
Gick upp.


Är så trött så att ögonen nästan går i kors, o vi gick ändå o la oss kvart i tolv igår! har ju sovit sju och en halv timme!


Tittade på glasögon och kollade ögonen. And now it's time for the good news and the bad news..
The good news: Mina ögon är okej, jag kan ha linser igen, Wohooo, ska dock vara linsfri månd-onsd eftersom jag ska tillbaka på synundersökning på onsdag.
The bad news: Alla snygga bågar jag hittar kommer från typ Gucci, Elisabeth Arden, Prada osv. Sisådär 2000-3000 kommer jag få punga ut med för en båge. Oouuchh.


Men men, är i desperat behov av nya bågar.. Köpte dessa glasögonen när jag gick i åttan, alltså.. hmm.. åtta år sedan.. Aj da. Som ni förstår så är mina bågar en aningens aningens slitna. Och med tanke på att jag började med linser på gymnasiet, så har jag inte bytat glas på sisådär sju år.  I don't see shit som jag sagt förut.

Har vart lite vimmelkantig nu dessa dagar med glasögon, hjärnan tycker inte riktigt om att man inte använder glasögon med rätt skärpa.

*Gäääsp*


Näe. . . nu ska jag försöka vakna till litegranna.

Skriver kanske Vi3 del 2 senare ikväll! Who know ;)

Puss!


My inner pop princess is..

Japp , precis som rubriken säger:

Your Inner Pop Princess Is Hilary Duff

"I'm shedding
Shedding every color
Trying to find a pigment of truth
Beneath my skin"

You're sweet and cute, but a little more complex than that.
Who's Your Inner Pop Princess?

My world of colors...


Kul dag.. jättekul,, verkligen ^^

Ringde till Optikern för att boka tid så han kan kika på  mina ögon och säga hur länge jag måste vara utan linser. Snackade med min syssling som jobbar där, bad honom kolla när jag bytade glas i mina glasögon.. det var 7 år sedan.. 7!!

Ska på undersökning halv sex imorgon.. Och ska vara där tidigare o titta på nya bågar. Måste.Ha.Nya.Glasögon. Shit asså.

Ser ungefär en meter framför mig med mina nuvarande glasögon, funkar att ha hemma osv. Men inte ute, och verkligen inte köra bil. På jobbet försökte jag stirra på så mkt som möjligt nära mig då jag får ont i huvudet av att titta långt bort eftersom jag får kisa ganska mkt.

Men de va rätt kul. Rätt mkt köer idag och alla stressade och sådär. Själv såg jag inte slutet av min kö, jag såg sisådär fyra kunder, sen va resten ett stort blurr av färger. Det kunde lika gärna kunnat vara ballonger eller annat roligt för min del. Jag hade inte den blekaste aning om vad som hände därborta.
Jag satt där i min egna lilla bubbla av färger.



Nu ska jag sova, jobba 10-14.45 imorgon.

Puss!


Who's da man?

Glömde skriva detta innan..

Men de märks ju verkligen vem som är man o vem som är kvinna i vårt förhållande.
Det må vara jag som har hand om blommorna, men det är han som har lägst skräpgräns ^^

och igår.. haha.. igår..

Då åt vi hamburgare jag o Lasse på Bakfickan.  Och  ni vet restaurangburgare är ganska stora ^^ Jag satt o käkade min med händerna, medans Lasse satt och åt den med kniv o gaffel.
note: Vi satt alltså i baren och åt, och snackade me Martin, Gabbe, Fidde och alla andra som jobbade där samtidigt. Alltså våra kompisar, så vi satt alltså inte INNE på en fin Restaurang. Jag kan faktiskt fin etikett egentligen. Bakfickan är Pio's uteservering.

Iaf så konfronterade jag Lasse med hans kniv o gaffelmanér och fick till svar:

"Jamen, den är ju så jäkla stor.. "



..............

 I won't even comment that.


Over and out. Käka soppa.

/ Big-mouth Madde?


Ngt som egentligen skulle varit Vi3 del 2, men spårade ur ^^

Japp, det finns en del två! Igår fick jag ju jäkligt bråttom att stänga av datorn då det blixtrade som saaatan. Höll ut ganska länge, men när sedan skärmen blinkade ikapp med blixten, så stängde jag av den snabbt som fan.

Sen lyckades jag få ngt i ögat, typ lite mascara eller ngt så idag tvingas jag gå med glasögon..
Note: Jag har inte bytat glas i mina glasögon på sisådär 6-7 år. I don't see a shit.
Kan bli kul på jobbet. Verkligen.

Undrar om man kan ta på engånslinserna istället, dom är ju lite tunnare?.. hm.
Nej, inte få mer revor på hornhinnan och tvinga sjukskriva sig och få ögondroppar i ett par dagar och ha lapp för ögat.. Märks de att jag gjort detta innan? Då vare halm jag fick i ögat. Jättekul. Inte.

Igår lyckades jag förutom mascara-i-ögat-episoden med följande:

* Gick rakt in i garderoben i lilla rummet på morgonen, kliade mig i ögonen och kom lite ur kurs..
tydligen.. *bonk* Me= Klantigast i världen

*
Gick upp tidigt och var übertrött på jobbet, vilket gjorde att följande konversation utspelade sig mer än en gång..:
"Så, det blir 352, NEJ, 354 NEJ.. Det.Blir.358.kronor.tack.."
Är en mästare på att blanda ihop siffror när jag är trött.. Kunderna tittade konstigt på mig..
Varårå? Jag trött+jobbet = Katastrof

*
Höll på att krocka (eller inte krocka kanske) .. Men kom på när jag skulle köra till Tylösand, att köra genom stan vid halv fyra är en mkt dum idé, så jag tänkte att jag skulle ta wrangelsleden, vilket gjorde att jag hamnade i korsningen vid Rejmes och brandstationen, från "fel" håll. Trafikljusen funkar inte, och jag kom från ett håll med väjningsplikt. Fekko. Så efter att ha väntat i fem minuter så kom de äntligen inga från höger, och jag slänger en snabb blick åt vänster, tomt, en snabb blick till höger igen, tomt, jag kör ut, kommer de bilar från vänster. Bara te o gasa lite extra. hehe. Jag trött+köra bil = Bad combo

*
Glömde ta med paraply till konserten, satt där, med en kamera i handen och fotade och fick konstiga blickar från publiken, i duggregn. I just love my life. Me = Paparazzi!

* Skulle följa med en grymt bakfull Tomas (va har du gjort på benet Tomas? ;) ) in för att han skulle få i sig lite vatten o för att vi skulle kunna prata. Jag är -->SÅ<-- nära att snubbla på en vajer och slå mig halvt fördärvad. Tomas erkänner sedan att han tänkt varna mig, men trott att jag såg den...
Mmm, för jag snubblar ju aldrig på saker.. Aldrig.. nope, never.. Jag + född fredagen den 13 = Otursbarn


Jag har aldrig någonsin hävdat att jag är en normal människa som aldrig är klantig. Nevaaah.
image147<------ Väldigt väldigt oskyldig människa.



Oj, hamnade i mina gamla mappar fyllda me bilder på mig. Ska nog lägga upp mina knäppaste bilder här:
och lite andra bilder med för den delen. Håll till godo, bilder från 2005 och framåt!
Obs! kronologisk och helt utan samvete

->Dom går ej att klicka på och göra större, detta för att bespara er lidande<-
image148image149image150image151image152

image153image154image157image155image156

image161image160image159image162image163


image164image165image166image167image168


Grattis till mig, hittade ännu äldre bilder. Wohoo. Jippie till oss, eller hur?
här kommer dom iallfall:

image170image172image173image171image174
Jag när jag gick på min studenbal


Bonus:

min modellbild.. Som iofs ser helt sjuk ut, men ändå :)
Obs! GÅR att klicka på.



Sluuuuut.




Eh kanske ska ta Vi3 del 2 nu? Eller så väntar jag och skriver den sen.. Japp. ska nog äta före tror jag. Take care



Vi3


image146
(( I'm not a part of the band ))


Japp, idag minglade jag med stockholmsbratsen på Solgården i Tylösand för att titta på Vi3 ( www.vi3.nu)
Bidde ju polare med Tomas förra året när jag och Pernilla va deras danstjejer :) Fick tillomed skriva autografer när folk kände igen oss på Måndagsklubben.. those were the days.. :)


PICS!
Som går att klicka på för att göra större!
Yeah yeah wow wow!


Hela Vi3 gänget!

William - Basisten (bashunter? hehe)

Fredrik - En (på bilden) väldigt glad trummis

Och min vän Tomas - The Guitar Hero (Näst efter mig då)




Hade kunnat vara de mest perfeka fotot ever, men nähä.














Fler pics finnes, men här blixtrar den som saaaatan nu och jag vetefasen om jag vågar ha på datorn mer. See ya!

Mina balkongmöbler!

Finally! Balkongmöbler, lagom till regnet. yay.
Men fint blere!


image135


image136

*gäsp*


image133


Igår
gick man hem från jobbet för man mådde ruskigt pyton.Mådde illa, kallsvettades, var ruskigt varm samtidigt och hade typ frossa.. Satt på balkongen i BH o försökte sluta svettas. Funkade faktiskt rätt bra.

Sen låg man i soffan hela dagen och sen på kvällen drog man o firade Becca ( då satt de dåliga bara i huvudet, o där göre ju ingenting om ngn pajjar.. hehe. Jag hade alltså bara huvudvärk. ). Kom hem typ halv ett inatt.

I morse så väckte Lasse mig kvart över nio och ville att jag skulle köra honom till jobbet. Tänk om blickar kunde döda, men jag gjorde det iallfall, och Lasse var imponerad över att jag kunde behålla min självkontroll så bra, fast han hade väckt mig bara för att jag skulle köra honom. Han hade väntat sig iallfall EN stol i huvudet eller så. Men jag va så snäll så. (Att jag sen är van vid att köra pappa klockan sju på morgonen när jag ska ha bilen förr är ju en helt annan sak.. precis som de faktum att jag förr gick upp 4.30 och körde bil kl fem på morgonen för att hinna till jobbet.)
image134
Handlade på Maxi på hemvägen, lite juice, pålägg och nybakat bröd. Muums.


Idag ska det göras mycket!

* Köpa balkongmöbler
* Köpa stövlar
* Gå en runda på stan perhaps?
* Träffa Sally & Kajsa och deras Matte och Husse
* Noppa ögonbrynen ( om jag hinner )

Näe. dags o käka klart o sen dra hem till mammsen o pappsen :D


Grattis på födelsedagen!





Idag fyller lillsyster Rebecca 14 år!


image132
Jättegammal bild tagen efter julklappsöppningen för ett par år sedan





We had a bit of a situation here..

.. Innan ikväll :)

image131
Gammal gammal bild på mig


Pappa var ju här o fixade våran sovrumslampa ( lång historia, som Lasse skäms över, så jag tror vi skippar den helt ), och då stängde vi av strömmen i hela lägenheten under tiden vi fibblade. Och sen satte vi på den igen och allt var frid o fröjd, allt funkade.. trodde jag.

När vi kom hem sisådär sex timmar senare, så visade det sig att kylskåpet och frysen inte alls fungerade. Vi drog proppar och testade och höll på,men nähä, inget där, så vi ringde till hyresvärden HFAB..

Eller ja, Lasse ringde.. i 20 minuter tutade det upptaget, och sen hamnade han i telefonkö i sisådär fem minuter. Under dessa minuter mumlades det en hel del från Lasse..

"egentligen så finns det ingen kö, utan ni har bara satt på denhär för att kunna gå o fika."

var en av dom sakerna han yttrade. Ärligt talat så tror jag att det han sa är sant med.

Men vi hade iallfall en gubbe som kom o drog i säkringar och allt möjligt, till sist så fick han lossa på själva höljet till proppskåpet och hittade felet, en liten skruv som hade skruvats ut en bit.

Men nu funkar allt iallfall!


Usch.. sitter o tänker på allt jag måste spara pengar till..

Det blir ju ev. en australien/thailands resa för Sanna till våren, egentligen vill jag följa med henne, men har inte råd att spara pengar för 2månader utomlands.. Så det blir kanske som så att jag och Lasse åker o hälsar på henne istället i två-tre veckor. Iallfall så stannar det säkert på 20 000 kr med flyg och allt, om inte mer.


image129
Min busfia!

Vill åka över till England och hälsa på min lilla busfia och hennes bebis Eric som föddes i september ( om jag inte minns fel.. ). Samtidigt så vill man ju säga hej till Pete, mitt ex, som inte bor så jättelångt ifrån min busfia. Han har sagt att jag/vi får sova över där o så, men frågan är om man vågar ? ;) Pete har för övrigt lovat mig en stand-up comedy kväll med, vill se det IRL på scen. Sen vill jag vara ett par dagar i London med, bara för att :) Frågan är vad en resa dit går på? Hm. får kolla med Pete. Men kanske.. hm. 15 000 kr ??

image130
Pete


Vovve! Allt är ju planerat inför vår lilla tik. Nu ska vi bara få tag på en lägenhet eller liknande med trädgård. Vet dock inte vad vovven kommer kosta, men det är ju mkt saker runtomkring i början med, säg.. hm. 15 000 kr allt som allt kanske?

Hjälp. Hur ska jag lyckas med detta? Med tanke på min lön.. Usch. måste hitta nytt jobb..

Snodde en lista!

Tre saker jag inte förstår mig på:
Folk som tar andras saker.                                                                         
Hur vissa människor beter sig.
Varför vissa människor tror att dom är bättre än andra.

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet
Papper, papper och åter papper.
Min mobil.
Pappret som fanns runt en Anthon Berg "New Guinea" choklad.

Tre saker jag gör just nu:
Sitter i morgonrock efter duschen.
Lyssnar på "Shanks & Bigfoot - Sweet like Chocolate".
Funderar över vilken Mp3spelare jag ska välja..

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
Resa till Australien och Thailand.
Skaffa hund(ar).
Få barn.

Tre saker jag kan:
Nå tungan med min nästipp.
Sova länge.
Frossa i godis.

Tre saker jag inte kan:
Undvika godis en längre tid.
Stå på händerna.
Spara pengar med mitt nuvarande jobb..
 
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
dina vänner.
ditt hjärta.
komplimanger.

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
Dyka
Prata polska
Datorer och annat tekniskt.

Tre favoriträtter:
Lasses mat!
Pastagratäng med kyckling&Broccoli.
Pasta m Baconbitar.

Busy day..

Leeedig idag, fy vad skönt. Jobbar ju femdagars veckor nu, inte så mkt tycker ni kanske, men jag är van vid att arbeta sisdåär mellan 1-3dagar i veckan. Mina handleder tar fruktansvärt mycket stryk just nu, vilket jag känner av ganska kraftigt i kassan.Inte alls kul..
Men men, idag är jag ledig, och har maaassor o göra.

  • Fixa present till lillasyster Rebecca som fyller 14år imorgon.. (eller blir hon 15?hmm...)
  • Eventuellt köpa Balkongmöbler (eftersom jag ÄNTLIGEN hittade perfekta)
  • Ringa FHM o fråga vart min tidning tagit vägen.. (under avdelning "Jag payar, alltså levererar ni")
  • Städa upp här hemma, så man slipper skämmas.(föräldrarna kommer ju)
  • Ha mamma o pappa här så dom kan fixa lampan ( berättar mer sen)
  • Noppa ögonbrynen ( ehh.. ni vet varför)
  • Träna kl 16:00.


Japp, ni läste rätt.. Jag ska träna idag, för första gången på säkert mer än ett år. Ska göra en "provträning" på Nautilus, med en tränare så man vet hur man ska träna o träningsschema o sånt.  Och gudarna ska veta att det behövs, jag behöver träna rumpan, låren magen ( för det är där mina nya kilon satt sig.. rejält) och även rygg, axlar, handleder och armar ( för att hjälpa hållningen och för att bygga upp musklerna så jag inte får ont på jobbet). För er som inte vet, så har jag gått upp ganska mkt på sistone, eller ja, började när jag bodde i Ysby och pendlade in till Halmstad, med bil. Och killen jag bodde med lyfte inte ett finger i huset ( fick honom att rulla upp persiennerna dock, bara det va en bedrift). Jag jobbade 05,30 till någonstans mellan 13-18 beroende på när vi var klara, jag körde hemifrån fem på morgonen, så när jag kom hem på kvällen så var jag inte speciellt fit for fight. Vilket gjorde att det blev mkt hämt mat och annat onyttigt. Mina lediga dagar gick åt till att städa och tvätta. och diska all disk. Sen gick jag o la mig runt nio-tio tiden på kvällen med, så det var inte länge jag var uppe efter att jag kommit hem. Per var arbetslös och satt bara hemma. Men men. Det var iallfall då jag gick upp i vikt. Varför förstår man kanske...
Kan kanske tillägga att när jag och Per sedan delade på oss, så fick jag TVn, det enda vi köpt ihop. Mest pga att det var jag som hade betalat alla räkningar under dom månaderna vi bott ihop, och all maten.


Men nu, nu jääävlar ska här hända grejer. Ska gå ner från mina 72kilo till iallfall 65kilo. Helst 60 kanske, men 65 är min första målvikt iallfall. Har dock ingen våg här hemma. Kanske är lika bra det ^^


Näe, nu ska jag ringa o terrorisera föräldrarna! :)
Ha de bra!

Utmanad!


Världens mest oplockade ögonbryn..

Jag har inte orkat!

(eller brytt mig för den delen)

image127


Jag har blivit utmanad av Ämma, så här kommer sex stycken konstigheter/underligheter/egendomligheter om lilla miiig..

 


1.
Jag försöker övervinna mina egna rädslor genom att utsätta mig för dom, förr var jag till exempel väldigt rädd för att cykla i trafiken ( älskade cykelbanor ), och utmanade migsjälv genom att skaffa körkort, är fortfarande väldigt försiktig när jag cyklar dock. Nästa projekt är min rädsla för djupt/mörkt vatten där man inte ser botten. Alltså skaffa dykcertifikat.

2. Jag kan vifta på näsan ( ordentligt tillomed) och även flaxa med näsborrarna.

3. Jag läser mycket, och snabbt! Om jag ägnar en hel dag åt att läsa, med pauser för o äta, så kan jag lätt läsa ut två tre böcker som har mellan 400-600sidor. Och redogöra vad dom handlade om. Kanske ska tillägga att det måste vara böcker som är bra och som intresserar mig, annars blir jag bara uttråkad och slutar läsa.
Om jag måste läsa en bok som INTE intresserar mig, så läser jag några ord här o där på varje sida, tillräckligt för att förstå vad just den sidan handlar om, "skummar" helt enkelt igenom sidan. och kan berätta vad sidan/boken handlade om sedan.

4. Jag är en extrem datanörd. Har läst programmering och webdesign, men kommer inte ihåg nått av det ( nu var de iofs fyra år sedan jag läste det med). Men har fortfarande stort intresse och vill lära mig, men har inte tålamodet att sitta o pilla med sånt utan blir distraherad hela tiden. Är även World of warcraft spelare som ni kanske vet, spelar dock inte så mkt längre.

5. Jag är världssämst på att komma ihåg saker, och att hålla tider. Glömmer ofta bort att ringa folk, ta kontakt med folk och vad jag ska göra. och ja, jag kan stanna upp mitt i en handling o fundera på vad jag skulle göra. Jag är en otrolig tidsoptimist (precis som hela min familj) och kommer ofta sent, dock aldrig till jobbet, dit är jag oftast för tidig.

6. Jag hatar att städa, och är en mästare på undanflykter. Dock älskar jag när det är renstädat och fint, och vill gärna ha det fint runtomkring mig. Hatar att dammsuga över allt annat, får ont i huvudet av det ihållande irriterande ljudet, så tar ofta på mig att damma och ta toaletterna för att slippa, ngt som Lasse (tackolov) inte har något emot. Sen får jag ha hand om blommorna med, det har jag dock inget emot, mina egna små skötebarn. Älskar att hålla på med mina växter, och att fota dom.


Jag utmanar.. ehh.. Carin och Rally-Sally(och Kajsa-kavat förståss).. och alla andra som har tråkigt.
(Ärligt talat så har jag inte så många jag kan utmana, Äm har ju redan blivit utmanad TVÅ ggr)

REGLER: Varje person börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information

Och nu gör alla våååågen..

.. för jag har hittat macroknappen på min kamera! Me Happy!

Så jag tänkte fira detta med att lägga in lite bilder på
 mina nya blommor som jag planterade för några dagar sedan!





Och här är lite macro bilder:



Och ha nu i tankarna att jag har aldrig gått någon fotokurs, aldrig någonsin låtit någon visa mig hur man tar kort eller dylikt, utan är helt självlärd och bara fotar lite här o där med min fina kamera. Jag säger inte att det är snyggt, men jag är nöjd med det själv, och det är ju det som räknas, eller hur? :)


Var iväg och köpte skor idag med, med mamma o pappa
Köpte två par:
image125image126

Jag tycker om dom första, mina nya partyskor! Och dom andra köpte jag för att dom va otroligt bekväma. Bra o ha nu när man ska vänja sig vid höga klackar igen :) Dom ser väldigt klumpiga ut, men ser bättre ut på.
Får se om jag kan ta en bättre bild senare, ska iväg till jobbet strax.
Kanske kan låta lasse fota skorna när dom sitter på.
Hittade flera snygga skor, och dom är ju inte så dyra heller, köpte dessa på skopunkten(ta 3 betala för 2), mamma köpte fyra par. Jag hittade iochförsig fler skor jag ville köpt men bigfootskor finns det inte så många av.
Mamma däremot, som har storlek 36/37 fanns de massvis till.
(Jag har storlek 39)
Jag vet jag vet att det inte är speciellt stort, men just 38/39 blir utplockat så himla snabbt tycker jag, och sen är det ju den där lilla detaljen med spetsiga skor, man får se till så att man inte kan åka skidor med dom.
Liten spets = good, långa spetsiga = baaad.


Näe. dags o gå till jobbet !




Leo

Tänkte ta o lägga upp lite bilder på familjens lilla Labbevalp. Har tagit lite fler sedan vi kom hem från Hultsfred.


Leo & Pappa

Leo har parkerat sig under stolen på uteplatsen




Leo och Lasse leker
Söta som få



Leo och sin pappersfyllda Strumpa


Följande bilder är ifrån i torsdags då Monika, Lennart och Markus besökte oss med deras 6månaders valp Malte.



Malte



Leken är igång!
Jag vet att dom ser aggresiva ut, men oj va kul dom hade!
och nej, ingen mördade någon och båda gick helskinnade ifrån den dagen.
Dom hade så kul att vi fick skilja dom åt i olika rum, och då gnällde dom o ville in till varandra o fortsätta leka.
Men när dom väl lugnat sig så sov dom djuupt djuuupt.


image115
Leo kom på att, om han hoppade upp i mammas blomkruka (!)
så kunde han få lite andrum utan att Malte störde alltför mycket.
Gissa hur glad mamma va på en skala?
:)




Sådär ja!
Fler bilder kommer säkert upp senare. Ska bara fota lite mer.
Gulleplutten!



(Jag vill skaffa min lilla vinthund NUU. Är så vovvesjuk så det nästan är löjligt.)