Môrrn...

Ögonen går i kors..

Sömnen känns obefinligt..

tre dagar kvar av denna jobbvecka...


Alla sitter och ber och håller tummarna för att Alma  inte sjukskriver sig en vecka till. För det pallar ingen. Folk jobbar 11h dagar ( 10-21), och jag och Sanna har sjudagarsvecka. Sanna jobbar 43 h denna vecka ( om man drar ifrån alla raster osv) och jag är la uppe i 34h eller så.. )..
Notera: Har för mig att man får bara jobba 25h i kassan, sen måste resten arbetas på "golvet", alltså inne i butiken. Detta för att inte slita ut folket i kassan..  ( har inte kunnat kolla upp det än, men jobbar på de)

Sanna K har gått och fått halsfluss, vilket gjorde att igår saknades det folk i kassan på kvällen ngra timmar ( alltså inte saknades saknades, utan dom var en man kort snarare.. )  och Sara K fick jobba 9.30-21.

Alla går och snackar om att vi borde anställa ngn mer nu under sommaren eftersom vi är för få i kassan. Ingela slutade precis innan sommaren, och dom anställde två tjejer till, Ida och Teresia 2, men av ngn outgrundlig och dum anledning så har dom mest golvtider.

Missförstå mig inte, jag jobbar gärna sexdagarsvecka och sjudagarsvecka, men isf är det för att ngn är sjuk eller liknande, vi har Schemalagada (!) sexdagarsveckor nu i sommaren. vilket gör att om ngn blir sjuk, så försvinner den sista dagen där ganska lätt.  Att jobba en sexdagars eller sjudagars då och då är ju ingenting, men när man inte vågar planera längre än två dagar framåt, då är ngt fel.  Chefens ord om Sanna K's Halsfluss var följande:
-"Aja, en dag på penicillin, så är hon på benen igen!"

Eller inte?
och stackars Linda jobbar med feber och mår inte alls bra, men hon KAN inte vara sjuk, för det finns INGA vi kan sätta in. Visst visst, när alla är friska o krya så går ju allt tillbaka till de normala, men så FORT ngn blir sjuk så blir de alltid krångel. Och just nu försöker jag trolla bort min lördag 10.30-19 den 28/7 eftersom jag ska på Lasses släktträff, Sanna kan i värsta fall ta den. Men hon vill helst inte då hon har ganska många jobbhelger redan.

Men men .. till hösten sitter man där med fyra timmar i veckan igen och undrar vafan man ska göra med sitt liv igen.  Så jag antar att det är därför som dom inte tar in ngn ny. .. men men..

Idag: 9-14.15 sen in till HFAB, sen lämna pojken o stan o socialisera, medans man själv åker hem för att tvätta. Har tvättid 14-21 ikväll. Så vi får slänga i en tvätt innan vi åker till stan, och sen åka hem direkt. underbar kväll. verkligen..

Näe nu ska jag ta o sortera tvätt. Lasse ska tvätta nu 8-12.


Puss!

(Och håll tummarna att mina handleder inte brakar ihop nu under sommaren. .  . Att man förlorar känseln i handleden när man jobbar är en bra grej..eller? )


ps: Ska fixa naglarna och håret torsdag nästa vecka. Naglarna kl 8 och frisören kl 10.
Sen ska jag ta o beställa mina glasögon idag med tror jag.
Så om jag mot all förmodan kommer iväg
till Lasses släktträff
Så kommer
Iaf
se
bra
ut..
...

Kommentera - Och gör mig glad
Postat av: ...

och du s'ger att du inte har något liv flicka liten... :)

2007-07-19 @ 21:12:23
Postat av: shoegal

jobbigt att ni måste jobba så många timmar. du måste vara helt slut :/ jag kan hoppa in för dig ;D hähä. hoppas dom blir friskna snart så du inte sliter ut dig totalt! *STYRKEKRAM*


Lämna ett litet avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback