Det finns ett hål i mitt hjärta



Det finns ett hål i mitt hjärta. Jag saknar små tassar som trycker mot min hud på morgonen, jag saknar klickandet av små klor mot parketten, jag saknar någon som kryper upp i soffan med mig och tittar på tv med mig när Lasse sitter vid datorn, jag saknar någon som finns här hemma med mig när Lasse jobbar, jag saknar någon som jag kan träna med, göra framsteg med och kanske tillomed tävla med. Det saknas en pusselbit i mitt liv.


Inte säkert att vi får köpa Juni längre. Är ett annat par som ska pröva på henne. Sen får vi se vem dom väljer då dom redan prövat på Senja innan. Ena halvan av mig önskar dom lycka till så att deras söta vovve slipper vara själv. Andra halvan sitter och håller tummarna för att dom väljer Senja istället. Känns så hemskt att göra det. 
Men jag vill verkligen verkligen ha en hund.
En italienare. Och det finns inte speciellt många italienare som omplaceras, speciellt inte när vi vill ha en tik och att den helst ska vara under ett år.  Hittade en kennel som hade valpar till salu. Som blir leveransklara i februari/mars. Och sen ska dom få en kull till som blir klara i april. Underbar tajming då jag inte jobbar så mkt under just mars-maj. Sen börjar ju sommaren. Men då kommer vi till det här att vi inte har bottenplan. Men man kan ändå. Blir bara lite krångligare, men det funkar ändå. Lite spring i trapporna har väl ingen dött av? Än..

Får väl se vad som händer i framtiden. Först ska vi ha hand om Sammi i tre veckor när Sanna gottar sig i Thailand.


Imorgon: Jobba 8-17.15 sjätte arbetsdagen i rad. Överansträngda underarmar och ont i hela kroppen. Snälla skjut mig, allt går ju ändå bara åt helvete, det enda som är stabilt är Lasse. Min klippa i stormen.

Saker som gått åt helvete bara i veckan:
Överansträngda underarmar, gör ont som fan. Skoskav. Fick skrapa rutorna på bilen två ggr på nyårsafton. Så otroligt trött att vi åkte hem redan halv två på nyårsafton. Fick reda på idag, kvart i nio att jag ska jobba klockan 8 imorgon, visst kunde tackat nej, men behöver pengarna. Parkeringen full så jag fick ta nästa parkering och gå en extra bit, men skoskav from hell. Kommer antagligen inte få köpa Juni ( vilket kan jämställas med att ngn sköt mig rakt i hjärtat, ville bara gråta när jag läste det). Sovit dåligt som fan i flera dagar.


Ne dags o sova. Jobba imorgon som sagt. 8-17.15  en timme rast.

Kommentera - Och gör mig glad
Postat av: Peter

Madde, ni kommer att få en underbar liten tjej i er familj. Hon är svart, runt 8 månader och lystrar (nåja) till namnet Juni... Hon ligger här under en varm filt på en kudde på skrivbordet på jobbet nyss inkommen efter en liten promenad i vinterkylan. Jag vet i och för sig inte vad du och Lena kommer överens om, men undrar du över något när ni fått hem henne så hjälper vi gärna till och försöker svara på frågor. Hon är väldigt lik Lyra på så många sätt. Juni är en mycket smart liten busdam som vill ha mycket uppmärksamhet. En fast hand kan behövas ibland för att sätta gränser, och jag kan rekommendera en grundkurs i lydnad (med inkallning och liknande), och för Junis skull förhoppningsvis även någon aktivitet som agility eller lure coursing. Hoppas detta ger dig en lite bättre start på 2008 :)

- Peter och en ihoprullad filt/italienar-hybrid.

Postat av: Peter

Juni hälsar, hon jobbar hårt...
http://www.qvanting.se/juni-at-work.jpg

2008-01-02 @ 16:01:01
URL: http://www.qvanting.se/lyra

Lämna ett litet avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback