Gnällis



Sammi har pipit nästan hela dagen :) Tror de har o göra med att jag jobbade 9.30-15.15, sen va jag vara hemma sisådär två timmar sen åkte jag o tränade, då kom Lasse hem, tog ut honom en snabbis ( Jag gick såklart en runda med honom när jag kom från jobbet, men han pep så mkt precis innan jag stack till gymmet så jag bad honom ta ut honom en liten snabbis ) sen har Lasse suttit vid datorn och spelat WoW. Ingeeen i heeela vääärlden tycker om Sammi säger han nog.

har jag ändå myst med honom, lekt med honom, borstat honom, you name it :)

Han vill verkligen ha uppmärksamhet idag :) Kommer säkert sluta med att han sover i sängen inatt med. Han är ju smårolig när de gäller det. Han la sig i min säng förra gången han sov med oss i sängen, låg där en halvtimme kanske, sen flyttade han sig till Lasses säng och somnade där.

Har nog kommit på varför Lasse är Sammis lekfarbror. Han går runt med godis i fickan.. Han MUTAR alltså honom :) Haha.



Idag var jag förresten jätteduktig, sprang ( i intervaller hrm hrm ) på löpbandet i 15 minuter, slutade endast för att Sandra höll på storkna brevid mig, hon orkade inte mer :) 253 kalorier gjorde jag av med enligt löpbandet. Nästa gång ska jag nog ta med mig Mp3 spelaren och springa i intervaller i en halvtimme eller med. Kändes fruktansvärt skönt efteråt iallfall. Inbillar mig att jag blivit smalare sedan vi fick Sammi. Dels så äter jag inte lika mkt som innan ( en portion istället för två, slutar när jag är mätt ) och dels så är jag ute och går mkt med Sammi. Beroende på väder och vad jag känner för så får han ibland 45 minuters runda på morgonen och ibland en 15-20 minuters. Men minst tre rundor per dag får han. Han klarar av trapporna men dom är jääättejääääättte jobbiga på kvällen, så vi försöker ge honom färre men längre rundor, och än så länge funkar det bra. Såklart så går vi ut med honom om han vill ut, tex så som Lasse gjorde idag. Du kan vara lugn Sanna, han verkar ha de bra :) Och nu till helgen får han kanske träffa Sandras ( Lasses syster ) vovve Wilma. Ut och gå en runda och leka litegranna. Sen ska vi iväg och äta på steakhouse vid miniland och då funderar vi på att lämna Wilma hos mamma o pappa istället. Sammi orkar ju inte leka alltför mycket så jag vågar inte lämna dom ensamma även om det bara är för en timme eller två. Och Leo kommer bli överlycklig :) Wilma är ju så underbart snäll med, så dom kommer älska henne :)


Btw. Lasses pappa har tänkt ge oss hans bil när han bytar bil. Han tänker nämligen köpa ny, och den han har är så gammal och så sliten så det är bara en tidsfråga innan den brakar ihop, men han tänkte att vi kunde ha den tills den går sönder iallafall, snällt va :) När detta händer vet vi dock inte, kan hända snart, kan hända till hösten. Vi vet inte, men vi är glada ändå :)



Ne nu ska jag läsa en stund till Lasse raidat klart, sen så ska vi ut och gå med Pipis. Han kommer bergis vilja ligga i sängen nu när jag ska ligga där o läsa. :)
Myspysen.


Ses!


ps. Har förresten hittat en annons på halmstadtorget.se, finns tydligen en tjej här i krokarna som är 23 år som erbjuder sig att vara dagmatte :) Ska nog slänga iväg ett mail iallfall och kolla litegranna. Hade vart skönt att ha någon som man kan ringa till när det kör ihop sig på jobbet, om det är korta dagar typ 6h så kan jag ju köra hem på rasten för en snabbkissning, men om det blir längre dagar typ 9.30-18.45 när varken jag eller Lasse kommer hem på 9h så kan det vara bra att ha en dagmatte, och lite då och då med för den delen. Vi får la se hur det går :)

Kommentera - Och gör mig glad

Lämna ett litet avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback