Det är inte alltid bra att...

.. Jobba när man inte är helt frisk..


Förra veckan va Lasse däckad i influensa ( eller något åt det hållet. ), själv sprang man omkring och tyckte det va jättekul att jag inte hade blivit smittad. Tjoo. Lasse va hemma tisd-sönd och började jobba på måndagen. Samma måndag vaknade jag med halsont. Uohooo. Från och med tisdagen så var jag hemma.

Idgår tvingade jag mig dock till jobbet för att jobba 8-13, hade massor av ärenden att göra idag ( fixa konfirmationspresent, fixa pass och handla ) och det kändes fel att stanna hemma från jobbet och sen göra allt detta.
Så åkte till jobbet igår, svettades som en gris ( fortfarande lite feber ) och var lite allmännt förvirrad.


Blev lite fel i kvittona ett par ggr, lätt o fixa. Däremot så lyckades jag med massor på 30 minuter under rasten.
Jag försökte få upp mitt skåp med husnyckeln, jag spillde vatten på mig eftersom jag inte stängde flaskan ordentligt. Och efter att ha messat Lasse så skulle jag gå till skåpet för att lämna mobilen och sen gå ner till kassan igen. Så jag går till skåpet , försöker få upp den med husnyckeln ( i g e n ).. Går ner för trapporna och är precis påväg ut till kassorna när jag tittar ner och upptäcker att jag har mobilen i handen, däremot så är min vattenflaska borta.. Gissa var den låg? Jo, skåpet. Hade tydligen lagt in den istället för mobilen. Yippy yohay..

Efter jobbet så fixade jag passet ( och håller tummarna på att det hinner komma innan torsdag, annars vetesjutton vad jag gör.. ) och Rebeccas present. Innan dess så gick jag dock ut med Junipuni i den underbara värmen. Tackochlov så hann jag byta om innan jag gick ut med henne, för jag hade nog fått värmeslag om jag inte hade kommit ur arbetskläderna. Min feber var jättelycklig över den 30 gradiga värmen utomhus ( eller va det nu var, varmt var det iallfall ) jättekul att köra bil när den enda luften som kommer in i bilen är ljummen.. Nerrullade rutor = bra.  När jag väl kom hem igen så däckade jag i sängen och sov, en bra bit efter att Lasse kommit hem med, jag klarade helt enkelt inte av att vara uppe. Febern hade stigit mycket och jag mådde allmännt dåligt och hade ont i huvudet. Lasse fick ta Juni på en runda medans jag lagade lite mat ( köttfärsfylld limpa.. Mums ). Eftersom jag hade köpt allt till maträtten så kände jag att jag var tvungen o laga maten.  Gott blev det iallfall.




Idag vart det Rebeccas konfirmation och sedan party hos Sanna.


Berättar mer sen, detta inlägget blev inte klart igår då jag gick och la mig mitt i då jag mådde dåligt.  Färdigställde det nyss :) Nu ska jag sova, imorgon är det 30-års kalas för Kusinen.


Ny hobby förresten, leka med photoshop brushes när man tittar på buffy :)

image347 image348
image349









Kommentera - Och gör mig glad
Postat av: Mattias

Fina bilder hörru, men se till att krya på dig nu för fan! :P Vara sjuk är ju helt värdelöst... även om jag måste medge att jag skrattade lite smått för mig själv när jag läste om skåpet, nycklarna, mobilen och vattenflaskan. ;)

Ha det. Puss KK!


Lämna ett litet avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback